Siirry suoraan sisältöön
Kehittyville markkinoille sijoittava osakerahasto

FIM Kehittyvät Markkinat ESG

Avaintietoesite (PDF, 51 kt)

FIM Kehittyvät Markkinat ESG -rahasto sijoittaa pääasiassa kehittyvien markkinoiden pörsseissä noteerattuihin osakkeisiin. Rahasto huomioi sijoituspäätöksissään yhtiöiden ympäristövaikutukset, sosiaaliset vaikutukset sekä hallintotavan. Rahaston sijoitusten pääpaino on isoissa yhtiöissä. FIM Kehittyvät Markkinat ESG -rahaston osakevalinnoissa hyödynnetään FIMin koko Kehittyvät Markkinat -tiimin osaamista. Yhteen ja samaan rahastoon poimitaan parhaat ideat ja osakkeet eri maista huomioiden vahvasti vastuullisen sijoittamisen näkökulma osakkeiden valinnassa. Uskomme kehittyvien markkinoiden kasvun jatkuvan ja samalla yritysten vastuullisen toiminnan olevan entistä merkittävämpi osa sijoittajien tuotto-riski-suhteen päätöksentekoa.

Riski
Tuotto 12 kk* 20,28 %
Tuotto alusta* 3,85 %
Kertasijoitus vähintään 10 €
Kuukausittainen sijoitus vähintään 10 €/kk

OSTA RAHASTOA S-MOBIILISSA

Voit ladata S-mobiilin puhelimeen sovelluskaupasta. Saat sovelluksen pankkipalvelut käyttöösi S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai toisen pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kun sinulla on tili ja verkkopankkitunnukset S-Pankissa.

Sijoitusten jakautuminen

Rahaston {{data.countries}} suurinta aluetta {{data.countriesDate}}

Maa Osuus
{{country.name}} {{country.pct}} %

Rahaston {{data.investments}} suurinta sijoitusta {{data.investmentDate}}

Rahasto Nettoarvosta Muutos
{{investment.name}} {{investment.pct}} % {{investment.change}} %

Palkkiot **

  • {{fee.percent}}
  • {{data.ter}}

** Hallinnointipalkkio sisältää säilytyspalkkion.

Rahaston juoksevat kulut sisältävät hallinnointi- ja säilytyspalkkiot sekä mahdollisesti sijoituskohteena olevista rahasto-osuuksista perityt hallinnointi- ja säilytyspalkkiot. 


Ehdot, asiakirjat ja katsaukset

    

*Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Alle vuoden toimineiden rahastojen osuussarjojen osalta tuotto esitetään annualisoimattomana.

Huomioithan, että sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Sijoitusten arvo ja niistä saatava tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja ei välttämättä saa takaisin alkuperäistä sijoitustaan.