Siirry suoraan sisältöön

Jatkuva rahastosäästäminen

Jatkuva rahastosäästäminen on helppo tapa kartuttaa säästöjä kuin huomaamatta. Voit säästää haluamasi summan valitsemaasi S-Säästörahastoon kerran viikossa tai kerran kuussa.  

ALOITA SÄÄSTÄMINEN

Näin aloitat jatkuvan rahastosäästämisen

 

  1. Valitse itsellesi sopiva S-Säästörahasto
    Voit tehdä jatkuvan rahastosäästösopimuksen S-Säästörahastoihin. Valitse Varovainen, Kohtuullinen tai Rohkea S-Säästörahasto sen mukaan kuinka paljon olet valmis sietämään riskiä ja kuinka paljon toivot sijoitukseltasi tuottoa.

  2. Päätä sopiva säästösumma ja veloitusväli
    Valitse haluatko säästää rahastoon kerran viikossa vai kerran kuussa. Voit aloittaa säästämisen vaikka 10 eurolla.

  3. Tee sopimus verkkopankisa
    Kirjaudu verkkopankkiin, valitse Sijoitukset-valikosta Jatkuva säästäminen ja tee jatkuvan säästämisen sopimus. Jatkossa haluamasi säästösumma siirtyy automaattisesti valitsemaasi rahastoon.

ALOITA SÄÄSTÄMINEN

Tutustu S-Säästörahastoihin

Sijoita monipuolisesti matalalla riskillä

Sijoita monipuolisesti kohtalaisella riskillä

Sijoita monipuolisesti korkealla riskillä

Aloita säästäminen Bonuksella 

Voit aloittaa rahastosäästämisen myös S-ryhmän ostoistasi kertyvällä Bonuksella. Säästämällä Bonuksen valitsemaasi S-Säästörahastoon säästöjä kertyy kuin huomaamatta ja voit myös saada Bonuksellesi mukavasti lisätuottoa.

Bonus rahastoon -palvelun voi ottaa käyttöön vain asiakasomistajatalouden pääjäsen. Mikäli Bonuksesi siirtyvät jo rahastoon, voit tehdä jatkuvan rahastosäästösopimuksen vain samaan S-Säästörahastoon.

Säästä Bonus rahastoon

Usein kysytyt kysymykset

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20, pe 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika sijoitusasiantuntijalle

Oletko harkinnut hieman suuremman summan sijoittamista, mutta haluaisit keskustella vaihtoehdoista vielä asiantuntijan kanssa? Varaa aika puhelintapaamiseen sijoitusasiantuntijamme kanssa.

Varaa aika

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi