Jatkuva rahastosäästäminen

Jatkuva rahastosäästäminen on helppo tapa kartuttaa säästöjä kuin huomaamatta. Voit säästää haluamasi summan valitsemaasi S-Säästörahastoon kerran viikossa tai kerran kuussa.  

ALOITA SÄÄSTÄMINEN

Näin aloitat jatkuvan rahastosäästämisen

 

 1. Valitse itsellesi sopiva S-Säästörahasto
  Voit tehdä jatkuvan rahastosäästösopimuksen S-Säästörahastoihin. Valitse Varovainen, Kohtuullinen tai Rohkea S-Säästörahasto sen mukaan kuinka paljon olet valmis sietämään riskiä ja kuinka paljon toivot sijoitukseltasi tuottoa.

 2. Päätä sopiva säästösumma ja veloitusväli
  Valitse haluatko säästää rahastoon kerran viikossa vai kerran kuussa. Voit aloittaa säästämisen vaikka 10 eurolla.

 3. Tee sopimus verkkopankisa
  Kirjaudu verkkopankkiin, valitse Sijoitukset-valikosta Jatkuva säästäminen ja tee jatkuvan säästämisen sopimus. Jatkossa haluamasi säästösumma siirtyy automaattisesti valitsemaasi rahastoon.

ALOITA SÄÄSTÄMINEN

Tutustu S-Säästörahastoihin

Sijoita monipuolisesti matalalla riskillä

Sijoita monipuolisesti kohtalaisella riskillä

Sijoita monipuolisesti korkealla riskillä

Aloita säästäminen Bonuksella 

Voit aloittaa rahastosäästämisen myös S-ryhmän ostoistasi kertyvällä Bonuksella. Säästämällä Bonuksen valitsemaasi S-Säästörahastoon säästöjä kertyy kuin huomaamatta ja voit myös saada Bonuksellesi mukavasti lisätuottoa.

Bonus rahastoon -palvelun voi ottaa käyttöön vain asiakasomistajatalouden pääjäsen. Mikäli Bonuksesi siirtyvät jo rahastoon, voit tehdä jatkuvan rahastosäästösopimuksen vain samaan S-Säästörahastoon.

Säästä Bonus rahastoon

Usein kysytyt kysymykset

Sopimuksen jatkuvasta rahastosäästämisestä voit tehdä S-Pankin verkkopankissa. Verkkopankissa valitset ensin sinulle sopivimman rahaston S-Säästörahasto-vaihtoehdoista. Huomioithan, että Bonus rahastoon -palvelu ja jatkuva rahastosäästäminen -palvelu käyttävät samaa kohderahastoa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että jatkuvan rahastosäästämisen merkinnät sekä bonuksesi menevät samaan rahastoon.

Kohderahaston valitsemisen jälkeen pääset täyttämään tilisiirron tiedot:

  • tilisiirron toistuvuus kuukausittain tai viikoittain valitsemanasi päivänä
  • maksupäivä
  • tili, jolta rahat siirtyvät S-Rahastotilille ja sitä kautta kohderahastoon
  • summa: vaihtoehtoina 10€, 25€, 100€ tai itse valitsemasi summa.

Palvelun käyttöönoton myötä sinulle avautuu S-Rahastotili, mikäli sinulla ei sitä ennestään jo ole. S-Rahastotilille ilmoittamasi summa siirtyy valitsemanasi päivänä ja siitä edelleen valitsemaasi kohderahastoon. 

Et tarvitse. Voit aloittaa jatkuvan rahastosäästämisen ilman alkupääomaa. Avattuasi palvelun määrittelemäsi summa siirtyy automaattisesti S-Rahastotilillesi valitsemanasi päivänä. Kun S-Rahastotilin saldo ylittää 10 euroa, kaikki tilillä olevat rahat siirtyvät seuraavana pankkiyönä automaattisesti kohderahastoon.

Voit vaihtaa kohderahastoa verkkopankissa Jatkuva rahastosäästäminen -sivulla klikkaamalla rahaston kohdalla Vaihda-linkkiä. Rahaston muutos tulee voimaan välittömästi, mutta seuraava siirto uuteen kohderahastoon toteutuu vasta sitten, kun tilin saldo on vähintään 10 euroa. Vanhan kohderahastosi omistusosuudet säilyvät ja näet niiden arvon Omat rahastot -sivulla. Bonus rahastoon -palvelu ja Jatkuva rahastosäästäminen -palvelu käyttävät samaa kohderahastoa. Voit halutessasi muuttaa kohderahastoa, mutta huomioithan, että kohderahasto vaihtuu myös Bonus rahastoon -palvelun osalta.

Voit muuttaa jatkuvan rahastosäästämisen -palvelun tietoja milloin vain. Voit muuttaa tilisiirron toistuvuutta, säästöön siirrettävää summaa ja veloitustiliä tai peruuttaa tulevia veloituksia. Voit myös vaihtaa kohderahastoa, mutta huomioithan, että kohderahasto vaihtuu samalla myös Bonus rahastoon -palveluun.

Ei hätää, tilisi saldoa ei koskaan ylitetä. Sinulle ei koidu harmia, vaikka tilisi saldo ei riittäisikään merkitsemääsi säästösummaan. Siirtoa yritetään kolmen päivän ajan valitsemastasi maksupäivästä alkaen. Jos tilisi saldo ei riitä, siirto yritetään uudelleen seuraavana maksupäivänä.

Voit. Verkkopankissa Omat rahastot -sivulla pääset katsomaan palvelun tietoja. Muuttamalla palvelun tilaksi ”Ei käytössä” keskeytät palvelun. Voit myös ohittaa seuraavan maksun tarvittaessa ilman, että sinun täytyy keskeyttää koko palvelua.

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20, pe 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika sijoitusasiantuntijalle

Oletko harkinnut hieman suuremman summan sijoittamista, mutta haluaisit keskustella vaihtoehdoista vielä asiantuntijan kanssa? Varaa aika puhelintapaamiseen sijoitusasiantuntijamme kanssa.

Varaa aika

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi