Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa meille

S-Pankin pääkonttori sijaitsee Ässäkeskuksessa, Helsingin Vallilassa. Ässäkeskuksessa työskentelee erilaisilla koulutustaustoilla ja työhistorioilla varustettuja asiantuntijoita muun muassa IT:n, tuotekehityksen, myynnin, analytiikan, riskienhallinnan, taloushallinnon, HR:n, markkinoinnin, viestinnän ja lakiasioiden parissa.

S-Pankin Asiakaspalvelussa Ässäkeskuksessa ja Kajaanissa työskentelee puolestaan asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka palvelevat asiakkaitamme puhelimitse sekä sähköisissä ja sosiaalisen median palveluissa.

S-Pankin Varallisuudenhoitoliiketoiminnassa Helsingin Mikonkadulla työskentelee noin 150 asiantuntijaa erilaisissa haastavissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Tyypillisiä tehtäviä ovat esimerkiksi rahastonhoitajan, salkunhoitajan, analyytikon, varainhoitajan, yksityispankkiirin tai sijoitusneuvojan tehtävät. S-Pankin varainhoidon tavoitteena on tarjota asiakkailleen vaivaton ja tehokas tapa kasvattaa varallisuuttaan aktiivisesti ja pitkäjänteisesti.

Lisäksi meillä on S-Pankkiireita eri puolilla Suomea sijaitsevissa toimipisteissä sekä laaja palveluverkosto osuuskauppojen S-Pankki-pisteillä ympäri Suomea.