Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa meille!

Miksi S-Pankki

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle, joille haluamme tarjota ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

Meillä on yhteinen tavoite

Tärkein toimintaamme ohjaava tekijä on asiakas. Menestymme, kun asiakkaamme menestyvät. Työskentelemme yhdessä yhteisen tavoitteen puolesta ja meillä et ole koskaan yksin: kannustamme osaamisen jakamiseen, avun antamiseen ja sen pyytämiseen. Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä, sillä annamme vastuuta ja vapautta kykyjen ja tehtävien mukaisesti. Meillä työntekijöitä kannustetaan aktiivisuuteen, innovatiivisuuteen ja itsensä kehittämiseen. Nuorekkaan rennossa ilmapiirissämme on mukava tehdä töitä.

S-Pankilla on laaja palveluverkosto ympäri Suomea

S-Pankin pääkonttori sijaitsee Ässäkeskuksessa, Helsingin Vallilassa. Ässäkeskuksessa työskentelee erilaisilla koulutustaustoilla ja työhistorioilla varustettuja asiantuntijoita muun muassa IT:n, tuotekehityksen, myynnin, analytiikan, riskienhallinnan, taloushallinnon, HR:n, markkinoinnin, viestinnän ja lakiasioiden parissa.

S-Pankin Asiakaspalvelussa Ässäkeskuksessa ja Kajaanissa työskentelee puolestaan asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka palvelevat asiakkaitamme puhelimitse sekä sähköisissä ja sosiaalisen median palveluissa.

Vaivatonta varallisuudenhoitoa

S-Pankin Varallisuudenhoitoliiketoiminnassa Helsingin Mikonkadulla työskentelee noin 150 asiantuntijaa erilaisissa haastavissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Tyypillisiä tehtäviä ovat esimerkiksi rahastonhoitajan, salkunhoitajan, analyytikon, varainhoitajan, yksityispankkiirin tai sijoitusneuvojan tehtävät. S-Pankin varainhoidon tavoitteena on tarjota asiakkailleen vaivaton ja tehokas tapa kasvattaa varallisuuttaan aktiivisesti ja pitkäjänteisesti.

Lisäksi meillä on S-Pankkiireita eri puolilla Suomea sijaitsevissa toimipisteissä sekä laaja palveluverkosto osuuskauppojen S-Pankki-pisteillä ympäri Suomea.