Siirry suoraan sisältöön

Arvonnan säännöt

Valitse VISAmmin

 

 1. Arvonnan järjestäjä 
  S-Pankki Oyj, PL 77, 00088 S-RYHMÄ ja Bauer Media Group

 2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä 
  Arvontaan voi osallistua 19.4.-2.5.2021

 3. Arvontaan osallistuminen 
  Arvontaan voi osallistua Radio Novan sivuilla vastaamalla S-Etukortti Visa -aiheisiin kysymyksiin sekä soittamalla Radio Novan Iltapäivä -lähetykseen ja vastaamalla oikein esitettyyn kysymykseen. Lisäksi arvontaan voi osallistua vastaamalla Radio Novan sosiaalisessa mediassa. 

  Osallistumisoikeutta ei ole alle 18-vuotiailla henkilöillä. S-Pankin henkilökuntaan kuuluvat henkilöt ja heidän perheenjäsenensä sekä Bauer Media Oy:n työntekijät perheineen eivät voi osallistua arvontaan 
   
  Bauer Media ei ota vastuuta taajuuskilpailuissa huonoista puhelinlinjoista, operaattorin hetkellisestä viasta tai ruuhkasta Bauer Median puhelinvaihteessa taajuuskilpailujen aikana. 

  Bauer Median sosiaalisessa mediassa järjestetyt kilpailut eivät ole minkään sosiaalisen median kanavan, kuten esimerkiksi Facebookin tai Instagramin sponsoroimia, suosittelemia tai hallinnoimia. Kilpailuun osallistutaan kampanjajulkaisussa annetuilla ohjeilla. Kilpailun järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, eikä teknisistä syistä perille saapumattomista, asiattomista tai lukukelvottomista osallistumisista.

 4. Voittajan arvonta 
  Bauer Media Oy suorittaa arvonnan Radio Novan verkkosivuilla kilpailuun osallistuneiden kesken ja toimittaa kaikkien voittaneiden tiedot S-Pankki Oyj:lle 07.05.2021 mennessä.

 5. Palkinto 
  Palkintoina arvotaan S-ryhmän viidenkymmenen (50) euron arvoisia lahjakortteja. Lahjakortteja arvotaan yhteensä kahdeksantoista (18) kappaletta: 

  1. Kahdeksan (8) lahjakorttia Radio Novan Iltapäivässä oikein vastanneille soittajille (joka päivä yksi). 
  2. Yhdeksän (9) lahjakorttia Radio Novan sivuilla kilpailuun vastanneiden kesken.
  3. Yksi (1) lahjakortti Radio Novan sosiaalisessa mediassa. 

   

  Sama osallistuja voi voittaa vain yhden palkinnon kilpailun voimassaoloaikanaLahjakortit (yksi/osallistuja) postitetaan voittajille 21.05.2021 mennessä. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Jos lähetys palautuu puutteellisten yhteystietojen perusteella, palkintoja ei jälleen lähetetä. 

 6. Arvonnan järjestäjän vastuu 
  S-Pankki Oyj rajoittaa kaiken korvausvastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen määrään.

 7. Arvontaan liittyvät verot 
  S-Pankki Oyj vastaa palkintojen toimituksesta ja mahdollisesta arpajaisverosta.

 8. Henkilötietojen käsittely 
  Bauer Media ja S-Pankki keräävät kilpailuun osallistuneiden tietoja Bauer Median ja S-Pankin tietosuojaselosteissa kuvatulla tavalla. 

  S-Pankki Oyj:n henkilötietojen käsittelyperiaatteet on kerrottu osoitteessa https://www.s-pankki.fi/tietosuoja. Lisätietoa henkilötietojesi käsittelystä sekä S-Pankki Oyj:n arvonta- ja kilpailurekisterin tietosuojaselosteen löydät osoitteesta https://dokumentit.s-pankki.fi/tiedostot/tietosuojaseloste-arvonta-ja-kilpailurekisteri.

 9. Käyttöoikeus 
  Jos käyttäjä osallistuu kilpailuun tekstillä, kuvalla, ääni- tai videotiedostolla tai muulla pyydetyllä materiaalilla, hän luovuttaa materiaalin käyttöoikeuden Bauer Medialle sekä S-Pankki Oyj:lle, ja antaa luvan julkaista materiaalin radiolähetyksessä, kanavan verkkopalvelussa tai muilla alustoilla sekä S-Pankki Oyj:n alustoilla.