Siirry suoraan sisältöön

Valitse VISAmmin, käytä edullisemmin.

Vaihda vihreään ja ota kaikki hyöty irti edullisesta S-Etukortti Visastasi.

Valitse VISAmmin, käytä edullisemmin.

Vaihda vihreään ja ota kaikki hyöty irti edullisesta S-Etukortti Visastasi.

Valitse VISAmmin, käytä edullisemmin.

Vaihda vihreään ja ota kaikki hyöty irti edullisesta S-Etukortti Visastasi.

Valitse VISAmmin, käytä edullisemmin.

Vaihda vihreään ja ota kaikki hyöty irti edullisesta S-Etukortti Visastasi.

Muutimme luottokortin hinnoittelua

 

  • Ei tilinhoitopalkkiota maksaessasi koko saldon eräpäivään mennessä.
  • Luoton korotus maksutta.
  • Maksuvapaiden kuukausien käyttöönotto maksutta.
  • Luoton lyhennyserän muutos maksutta.

Ei tilinhoitopalkkiota maksaessasi koko saldon eräpäivään mennessä

Kun valitset luottokortillesi sähköisen laskun ja maksat laskun kokonaisuudessaan pois eräpäivänä, emme veloita 2 euron tilinhoitopalkkiota. S-Etukortti Visasta ei jatkossakaan veloiteta vuosi- eikä kuukausimaksua. Saat siis täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 vuorokautta.

Jos luottoa ei makseta kokonaan pois ensimmäisellä laskulla, veloitetaan seuraavilta kuukausilta 2 euron tilinhoitopalkkio niin kauan kuin luottotilillä on saldoa.

Muuta luottokorttisi ominaisuudet vastaamaan tarpeitasi. Nyt voit tehdä muutoksia maksutta.

S-Etukortti Visa Credit -luoton marginaali on 22.2.2021 alkaen 9,50 % (aiemmin 7,95 %).

Lue lisää muista hintamuutoksista

Valitse viisaasti ja hae edullista luottokorttia

Kortti käy maksuvälineenä missä tahansa kaupassa, palvelussa tai verkossa, niin Suomessa kuin ulkomailla. Maksaessasi S-ryhmän ostokset S-Etukortti Visalla kerrytät Bonuksen lisäksi vielä 0,5 % maksutapaetua, eli yhteensä jopa 5,5 % selvää rahaa takaisin ostoistasi.

Lue lisää korteista

Vinkit ja usein kysytyt kysymykset

Miksi S-Etukortti Visalla maksaminen on fiksua?

Kerrytä Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoistasi

Maksaessasi S-ryhmän ostokset S-Etukortti Visalla kerrytät jopa 5 % Bonusta ja 0,5 % maksutapaetua. Siis yhteensä jopa 5,5 % oikeaa rahaa takaisin ostoistasi!

Lue lisää Bonuksesta ja maksutapaedusta

Maksa ostoksia kaikkialla maailmassa

S-Etukortti Visa kannattaa ottaa maksukäyttöön myös S-ryhmän ulkopuolella. Kuukausi- ja vuosimaksuton kortti käy maksuvälineeksi kotimaassa, ulkomailla ja verkossa.

Tutustu S-Etukortti Visan ominaisuuksiin

Luotolla joustoa kuluihin

S-Etukortti Visan luotolla saat ostoksillesi edullisesti lisää maksuaikaa. Luottoa voit lyhentää itsellesi sopivissa erissä.

Tutustu luottokortin lyömättömiin hyötyihin

Shoppaile turvallisesti verkossa

S-Etukortti Visalla voit maksaa verkko-ostokset vaatteista junalippuihin turvallisesti. Luotolla maksaessasi ostoksesi ovat automaattisesti turvattuja ostohetkestä lähtien.

Maksa turvallisesti verkossa
Lue lisää ostoturvasta

S-ETUKORTTI VISA CREDIT -LUOTTOKORTIN KORKO on Euribor 3 kk (-0,553 %, 10/2021) + 9,50 % marginaali (9,500 %, 10/2021) sekä tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku (veloitetaan vain, jos luottoa ei makseta kokonaan pois eräpäivään mennessä) tai 5 €/paperilasku. Euribor-korkoja hallinnoi European Money Markets Institute (EMMI). Viitekoron muutos alentaa tai korottaa maksettavaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla. Näin tilaat e-laskun

Kun viitekorko muuttuu, luoton korko muuttuu vastaavasti. Luoton viitekorko on aina vähintään 0,000 %, vaikka viitekoron arvo olisi alle 0,000 %. Luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 12,803 % olettaen, että viitekorko on 0,000 % (10/2021) ja luottolasku lähetetään vain sähköisesti (tilinhoitopalkkio 2 €/lasku). Jos luottolasku toimitetaan postitse (tilinhoitopalkkio 5 €/lasku), on luoton todellinen vuosikorko 17,928 %. Sähköisen laskun tilinhoitopalkkio (2 €/lasku) veloitetaan vain, jos luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä eikä luottoa makseta kokonaan pois eräpäivään mennessä. Paperilaskun tilinhoitopalkkio (5 €/lasku) veloitetaan, jos luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä. Luotto on jatkuva. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä riippuu käytössä olevasta luoton määrästä, takaisinmaksuerien suuruudesta, laskutustavasta sekä luottosopimuksen kestosta.

Muutamme muussa valuutassa kuin euroissa tekemäsi ostot ja nostot euroiksi Visa Europen käyttämällä niin sanotulla valuutan tukkukurssilla, johon lisätään palveluhinnastomme mukainen valuuttalisä. Kurssi määräytyy sen päivän mukaan, jolloin tapahtuma välittyy Visa Europelle. Visan tukkukurssin voit tarkistaa Visa Europen englanninkielisillä verkkosivuilta,  sekä verrata kokonaisprosenttia EKP:n uusimpaan keskikurssiin. Tarkista EKP:n keskikurssi