Siirry suoraan sisältöön

S-Etukortti Debit

S-Etukortti Debit -korttien käyttö päättyy 31.10.2024. Lähetämme kevään 2024 aikana henkilökohtaisen irtisanomiskirjeen postitse tai viestinä verkkopankkiin kaikille niille asiakkaille, joilla on vielä S-Etukortti Debit -kortti käytössään ja joita tämän korttityypin päättyminen koskee.

Vaikka S-Etukortti Debit -korttien käyttö päättyy 31.10.2024, voi sen käyttö voi rajoittua yksittäisissä S-ryhmän toimipaikoissa jo aiemmin syksyllä ennen kortin päättymispäivää.

Mikä on S-Etukortti Debit -kortti?

  • S-Etukortti Debit -kortti on vanhanmallinen ja siruton maksukortti, joita ei ole myönnetty uusille asiakkaille enää vuoden 2012 jälkeen. Kortilla on voinut kerryttää Bonusta, maksaa ostoksia sekä nostaa ja tallettaa käteistä vain S-ryhmän toimipaikoissa. Korteista ei löydy lähimaksamisen mahdollistavaa sirua tai Visa-tunnusta.
  • Muista S-Etukorteista poiketen S-Etukortti Debit -korteilla on 1.10.2021 alkaen ollut 3 euron kuukausimaksu. Kaikki nykyiseen korttivalikoimaamme kuuluvat S-Etukortti Visat ja S-Etukortti Käteiskortit ovat asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville kuukausi- ja vuosimaksuttomia.
  • Jos sinulla on vielä käytössäsi siruton S-Etukortti Debit -kortti, lähetämme sinulle kevään 2024 aikana henkilökohtaisen irtisanomiskirjeen postitse tai viestinä verkkopankkiin.

S-Etukortti Debit on siruton maksukortti, josta asiakkaan jäsenasiointinumero ja kortin tiedot luetaan kortin magneettijuovalta. S-Etukortti Debit on vain S-ryhmän fyysisissä toimipaikoissa toimiva korttituote, joten se ei ole maksupalvelulain takaaman kuluttajasuojan piirissä. Kortinhaltijan ja kortinmyöntäjän vastuut esimerkiksi oikeudettoman käytön osalta on määritelty korttiehdoissa ja -sopimuksessa.

Bonuksen kerryttäminen ja maksaminen onnistuvat jatkossa vain uudenmallisilla, sirulla varustetuilla S-Etukortti Visa -korteilla

Nykyiseen korttivalikoimaamme kuuluvat sirulla varustetut S-Etukortti Visa -kortit sekä S-Etukortti Käteiskortit toimivat jatkossakin tuttuun tapaan. S-Etukortti Visa -kortit ja S-Etukortti Käteiskortit ovat kaikille asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouksiin kuuluville kuukausi- ja vuosimaksuttomia.

Jos sinulla on vielä käytössäsi siruton S-Etukortti Debit kortti ja olet saanut meiltä irtisanomiskirjeen tai -viestin verkkopankkiin, toimi näin:

  • Jos sinulla on jo ennestään käytössäsi uudenmallinen, sirulla varustettu S-Etukortti Visa -kortti tai S-Etukortti Käteiskortti, voit siirtyä käyttämään sitä vanhanmallisen S-Etukortti Debit -korttisi päättyessä.
  • Jos sinulla ei ole vielä ennestään uudenmallista S-Etukortti Visaa tai S-Etukortti Käteiskorttia käytössäsi, oma osuuskauppasi toimittaa sinulle uuden S-Etukortti Käteiskortin irtisanomiskirjeen mukana. Jos asiakastiedoissasi oleva kotiosoitteesi ei ole ollut ajantasainen tai asuinpaikkasi on ulkomailla, ei uutta korttia ole valitettavasti voitu toimittaa automaattisesti, vaan olemme kertoneet kirjeellä lisäohjeet uuden kortin hakemiseksi.

Saat täyden hyödyn asiakasomistajuudestasi vaihtamalla S-Etukortti Debitin monipuoliseen pankki- ja luottokorttiin S-Etukortti Visaan, jolla

S-Etukortti Visa -kortti on asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville kuukausi- ja vuosimaksuton. Voit valita tarpeesi mukaan pankkikortin, luottokortin tai näiden yhdistelmän. Lue lisää monipuolisesta S-Etukortti Visasta.

Usein kysyttyä

Jos sinulla on vielä käytössäsi vanhanmallinen siruton S-Etukortti Debit kortti, lähetämme sinulle kevään 2024 aikana henkilökohtaisen irtisanomiskirjeen postitse tai viestinä verkkopankkiin.

Voit koska tahansa tarkistaa nykyiset voimassa olevat korttisi helposti S-mobiilista tai verkkopankista. Näet voimassa olevat korttisi S-mobiilin S-Pankki-osiossa, kohdassa Kortit. Verkkopankissa näet korttisi Kortit -välilehdellä, kohdassa Omat kortit. Voit myös verrata esimerkiksi lompakosta löytyviä S-Etukortteja alla näkyviin kuviin.

Huomaathan, että voit halutessasi lopettaa nykyisen vanhanmallisen S-Etukortti Debit -kottisi jo ennakoon ennen sen irtisanomispäivää 31.10.2024. Lue lisää alempaa kohdassa "Voinko lopettaa vanhanmallisen S-Etukortti Debit -korttini jo ennen 31.10.2024?"

Ennen korttisi päättymispäivää sinun ei tarvitse tehdä kortille mitään, mutta voit halutessasi lopettaa sen jo ennakkoon. Lue lisää alempaa kohdassa "Voinko lopettaa vanhanmallisen S-Etukortti Debit -korttini jo ennen 31.10.2024?".

Lopetettuasi vanhan S-Etukortti Debit -korttisi tai viimeistään sen voimassaolon päättyessä tuhoa vanha kortti leikkaamalla se useaan osaan ja hävittämällä huolellisesti.

Voit jatkossa kerryttää Bonusta ja maksaa ostoksiasi näin:

  • Jos sinulla on jo ennestään käytössäsi uudenmallinen, sirulla varustettu S-Etukortti Visa -kortti tai S-Etukortti Käteiskortti, voit siirtyä käyttämään sitä vanhanmallisen S-Etukortti Debit -korttisi päättyessä.
  • Jos sinulla ei ole vielä ennestään uudenmallista S-Etukortti Visaa tai S-Etukortti Käteiskorttia käytössäsi, oma osuuskauppasi on toimittanut sinulle uuden S-Etukortti Käteiskortin irtisanomiskirjeen mukana. Jos asiakastiedoissasi oleva kotiosoitteesi ei ole ollut ajantasainen tai asuinpaikkasi on ulkomailla, ei uutta korttia ole valitettavasti voitu toimittaa automaattisesti, vaan olemme kertoneet kirjeellä lisäohjeet uuden kortin hakemiseksi.

Jos sinulla ei ole ennestään uudenmallista, sirulla varustettua S-Etukortti Visa -korttia, jota voit käyttää vanhanmallisen S-Etukortti Debit -korttisi käytön päättyessä, saat tilattua itsellesi uudenmallisen sirulla varustetun S-Etukortti Visa -kortin kätevästi verkkopankissa, S-mobiilissa tai varaamalla asiointiajan asiakaspalvelupisteellemme.

Huomaathan, että voit halutessasi lopettaa nykyisen vanhanmallisen S-Etukortti Debit -kottisi jo ennakoon ennen sen irtisanomispäivää 31.10.2024. Lue lisää alempaa kohdassa "Voinko lopettaa vanhanmallisen S-Etukortti Debit -korttini jo ennen 31.10.2024?".

Jos et tarvitse S-Etukorttiisi maksuominaisuutta, voit tilata itsellesi pelkkään Bonuksen kerryttämiseen tarkoitetun maksuttoman S-Etukortti Käteiskortin. Kortilla voit kerryttää Bonusta, mutta sillä ei voi maksaa ostoksia eikä nostaa rahaa kassalta tai automaatista.

Maksuttoman S-Etukortin Bonuksen kerryttämistä varten voit tilata helposti S-käyttäjätilillä.

Voit halutessasi lopettaa vanhan siruttoman S-Etukortti Debit -korttisi jo ennakkoon ennen sen irtisanomispäivää 31.10.2024. Kortin lopettaminen onnistuu joko verkkopankissa, varaamalla asiointiajan asiakaspalvelupisteellemme tai soittamalla puhelinpalveluumme.

Verkkopankissa

Siruttoman S-Etukortti Debit -kortin voi lopettaa helposti verkkopankissa. Toimi näin:

  1. Kirjaudu verkkopankkiin ja valitse lopetettava S-Etukortti Debit -kortti etusivulta tai Kortit -välilehdeltä, kohdasta Omat kortit.
  2. Valitse kortti auki korttinumerosta, minkä jälkeen paina Lopeta kortti -painikkeesta ja vahvista kortin lopettaminen verkkopankkitunnuksilla tai S-mobiilin tunnistamisen avulla.
  3. Verkkopankki ilmoittaa, että kortti on lopetettu. Tuhoa kortti leikkaamalla se useaan osaan magneettiraidan ja nimen kohdalta. Jos haluat hakea S-Etukortti Visa -korttia, voit tehdä sen verkkopankissa, kohdassa Hae korttia.

Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä

Varaa ensin sinulle sopiva aika lähimpään toimipaikkaan verkkosivuiltamme. Varaa aika aiheella Tilit, kortit ja maksaminen. Ota mukaasi voimassa oleva passi tai henkilökortti ja kaikki nykyiset S-Etukorttisi.

Sinua lähimmän toimipaikan sijainnin voit tarkistaa verkkosivuiltamme.

Puhelinpalvelussa

Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 010 76 5800 (pvm/mpm). Puhelimitse voimme lopettaa S-Etukortti Debit -korttisi. Uuden S-Etukortti Visan tilaaminen onnistuu puhelinpalvelussamme vain, jos sinulla on jo käytössäsi S-Pankin verkkopankkitunnukset. Käytämme tunnuksia tunnistaaksemme sinut puhelimitse. Voit tunnistautua puhelinpalvelussa myös S-mobiilin avulla, jos sinulla on se käytössäsi.

S-Etukortti Debit -korttien käyttöikä on päättymässä lokakuun 2024 päätteeksi, mutta niiden käyttö voi rajoittua yksittäisissä S-ryhmän toimipaikoissa jo aiemmin syksyn aikana. S-Etukortti Debit -kortit perustuvat vanhaan magneettijuovateknologiaan. Maksulliseksi muuttuneista korteista ei löydy esimerkiksi turvallisen lähimaksamisen mahdollistavaa sirua tai Visa-tunnusta, joita uudenaikaiset kassapäätteet edellyttävät.

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (pvm/mpm). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Noin 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi