Siirry suoraan sisältöön

S-Etukortti Debit

  • S-Etukortti Debitillä kerrytät Bonusta, maksat ostoksia sekä nostat ja talletat käteistä vain S-ryhmän toimipaikoissa.
  • Korteista ei löydy lähimaksamisen mahdollistavaa sirua tai Visa-tunnusta.
  • S-Etukortti Debit muuttui maksulliseksi 1.10.2021. Kuukausimaksu on 3 euroa.


S-Etukortti Debit on siruton maksukortti, josta asiakkaan jäsenasiointinumero ja kortin tiedot luetaan kortin magneettijuovalta. S-Etukortti Debit on vain S-ryhmän fyysisissä toimipaikoissa toimiva korttituote, joten se ei ole maksupalvelulain takaaman kuluttajasuojan piirissä. Kortinhaltijan ja kortinmyöntäjän vastuut esimerkiksi oikeudettoman käytön osalta on määritelty korttiehdoissa ja -sopimuksessa. S-Etukortti Debit -kortteja ei ole myönnetty uusille asiakkaille enää vuoden 2012 jälkeen.

Haluatko vaihtaa S-Etukortti Debit -korttisi maksuttomaan Visa-korttiin?

Suosittelemme vaihtamaan S-Etukortti Debitin monipuoliseen pankki- ja luottokorttiin S-Etukortti Visaan, jolla

 

S-Etukortti Visa -kortista ei peritä osuuskauppojen asiakasomistajilta kuukausi- ja vuosimaksuja. Valitse tarpeesi mukaan pankkikortti, luottokortti tai näiden yhdistelmä. Katso mitä kaikkea voit kortilla tehdä.

 

Jos haluat lopettaa S-Etukortti Debit -korttisi, ota meihin yhteyttä joko verkkopankissa, Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä tai puhelinpalvelussamme.

 

Verkkopankissa
Voit lopettaa S-Etukortti Debit -kortin helposti verkkopankissa. Toimi näin:

  1. Kirjaudu verkkopankkiin ja valitse lopetettava S-Etukortti Debit -kortti etusivulta tai Kortit -välilehdeltä, kohdasta Omat kortit.
  2. Paina Lopeta kortti -painikkeesta ja vahvista kortin lopettaminen verkkopankkitunnuksilla tai S-mobiilin tunnistamisen avulla.
  3. Verkkopankki ilmoittaa, että kortti on lopetettu. Tuhoa kortti leikkaamalla se useaan osaan magneettiraidan ja nimen kohdalta. Jos haluat hakea S-Etukortti Visa -korttia, voit tehdä sen verkkopankissa, kohdassa Hae korttia.

 

Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä
Varaa ensin sinulle sopiva aika lähimpään toimipaikkaan verkkosivuiltamme. Varaa aika aiheella Tilit, kortit ja maksaminen. Ota mukaasi voimassa oleva passi tai henkilökortti ja kaikki nykyiset S-Etukorttisi.

Sinua lähimmän toimipaikan sijainnin voit tarkistaa verkkosivuiltamme.

 

Puhelinpalvelussa
Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 010 76 5800 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/minuutti). Puhelimitse voimme lopettaa S-Etukortti Debit -korttisi. Uuden S-Etukortti Visan tilaaminen onnistuu puhelinpalvelussamme vain, jos sinulla on jo käytössäsi S-Pankin verkkopankkitunnukset. Käytämme tunnuksia tunnistaaksemme sinut puhelimitse. Voit tunnistautua puhelinpalvelussa myös S-mobiilin avulla, jos sinulla on se käytössäsi.

 

Jos et tarvitse korttiisi maksuominaisuutta, voit valita pelkästään Bonuksen kerryttämiseen tarkoitetun maksuttoman S-Etukortti Käteiskortin. Kortilla voit kerryttää Bonusta, mutta sillä ei voi maksaa ostoksia eikä nostaa rahaa kassalta tai automaatista. Voit lopettaa S-Etukortti Debit -korttisi verkkopankkisivuillamme minkä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnusten avulla. Voit myös käydä Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä tai soittaa puhelinpalveluumme. Maksuttoman S-Etukortin Bonuksen kerryttämistä varten voit tilata helposti Omalta S-kanavalta, osoitteesta s-kanava.fi.

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Noin 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi