Siirry suoraan sisältöön

Hae lainaa

Asuntolaina

Pyydä lainatarjous hyvissä ajoin täyttämällä asuntolainahakemus. Tarjous ei vielä sido sinua mihinkään, mutta pääset hieromaan kauppoja kun sopiva kohde löytyy. Voit varata ajan lainaneuvotteluun hakemuksen täyttämisen yhteydessä. Mikäli et varaa aikaa, olemme sinuun yhteydessä viikon kuluessa hakemuksen saapumisesta. 

Laske sopiva laina

S-Laina 5 000–50 000 euroa

S-Laina on edullinen kulutusluotto esimerkiksi kodin remontointiin tai auton hankkimiseen. Voit hakea lainaa helposti verkossa ilman vakuuksia ja takaajia Jopa 12 vuoden takaisinmaksuaika mahdollistaa kohtuulliset kuukausierät. 

Hae lainaa S-mobiilissa

Lainalaskuri

Lue lisää S-Lainasta ja myöntämisen kriteereistä

Asuntolainan hinnoittelu

Asuntolainan kokonaiskorko muodostuu viitekorosta ja asiakaskohtaisesta marginaalista. S-Pankin asuntolainan viitekorko on valintasi mukaan joko 12 kk Euribor tai kiinteä korko 5 tai 10 vuodeksi. Todellinen vuosikorko lasketaan lainanoton yhteydessä.

Asuntolainoja vertaillessa kannattaa tarkastella lainaratkaisua kokonaisuutena. Huomioi koron lisäksi kokonaiskustannukset koko laina-ajalta, saatavilla lisäpalvelut sekä lainaehtojen joustavuus elämäntilanteen mahdollisesti muuttuessa. 

Esimerkkilaskelma:
Kun lainamäärä on 170 000 euroa, laina-aika 25 vuotta ja laskennallinen korko 1,1 % (marginaali + 12 kk Euribor), on todellinen vuosikorko 1,18 %. Maksueriä yht. 300 kpl ja erän suuruus 649,59 euroa /kk, luotto kuluineen yht. 196 051,44 euroa. Laskelmassa luottokustannuksina on huomioitu lainan avausmaksu 500 euroa ja automaattisen veloituksen maksu 2,25 €/lasku. Luottosopimuksen ehtojen noudattaminen ei aina takaa luottosopimuksen mukaisen luoton ja luottokustannusten yhteismäärän takaisinmaksua. Maksujen myöhästyminen tai maksujen laiminlyönti voi johtaa vakaviin seurauksiin. Seurauksena voi olla mm. lainan vakuuden ulosmittaus tai realisointi, maksuhäiriömerkintä, viivästyskorko, muistutusmaksut ja muut perintäkulut. Jos teillä on vaikeuksia lainanne takaisinmaksussa, ottakaa meihin välittömästi yhteyttä, jotta voimme etsiä mahdollisia ratkaisuja tilanteeseenne.

Osio otsikolla Hinnoittelu

S-Lainan hinnoittelu

  • Korko: 3 kk:n Euribor *) + asiakaskohtainen marginaali 4,50 %–14,99 %
  • Avausmaksu: 0 euroa
  • Kuukausittainen tilinhoitomaksu: 12,50 euroa/kk

    *) 3 kk:n Euribor on 10/2022 päivitetyn korkotilanteen mukaan 1,185 %. Euribor-korkoja hallinnoi European Money Markets Institute (EMMI). Viitekoron muutos alentaa tai korottaa maksettavaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Korkein mahdollinen todellinen vuosikorko on 23,649 %.

Korkein mahdollinen vuosikorko on laskettu 10/2022 päivitetyn korkotilanteen mukaan 12 kuukauden laina-ajalle ja 5 000 euron S-Lainalle. Se siis muuttuu muun muassa viitekoron muutosten mukaisesti. Koron (3kk Euribor + 14,99 % marginaali) lisäksi todellisen vuosikoron laskennassa on huomioitu tilinhoitomaksu 12,50 euroa/kuukausi ja avauspalkkio 0 euroa. 5 000 euron lainan korkokulut koko 12 kuukauden laina-ajalle olisivat yhteensä 448,84 euroa ja tilinhoitomaksut 150 euroa. Lainan kuukausierä olisi 466,57 euroa, joten kokonaisuudessaan maksaisit luotostasi S-Pankille yhteensä 5 598,84 euroa.

Ehdot ja asiakirjat

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Noin 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi