Siirry suoraan sisältöön

Tilaa S-Pankin uutiskirje

Tilaa S-Pankin uutiskirje

Tilaa S-Pankin uutiskirje

Tilaa S-Pankin uutiskirje

Tilaa uutiskirje – voit voittaa 100 €

Raha-asioiden hoitamisen pitää olla helppoa! Tästä lähtökohdasta tarjoamme uutiskirjeemme tilaajille hyödyllistä, innostavaa ja rahanarvoista tietoa suoraan sähköpostiin. 

Uutiskirjeemme tilaajana

  • saat vinkkejä arjen raha-asioihin ja säästämiseen.
  • saat tietoa S-Pankin nykyisistä sekä uusista tuotteista, palveluista ja asiakasomistajaeduista.
  • kuulet ensimmäisenä S-mobiilin uusista, arkea helpottavista ominaisuuksista.
  • ilahdutamme sinua aika ajoin myös arvonnoilla.

Tervetuloa tilaajaksi!

Tilaa uutiskirje

Viestitilauksen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostin, jonka avulla voit vahvistaa tilauksesi. Tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Viestin tilaustietoja käytetään vain tilaamasi viestin kohdentamiseen ja personointiin. Viestitilaukset ja niihin liittyvät kiinnostuksenkohteet poistetaan vuoden kuluttua viestin peruuttamisesta.

1. Arvonnan järjestäjä
S-Pankki Oyj, PL 77, 00088 S-RYHMÄ (jäljempänä "järjestäjä")

2. Kampanja-aika
1.6.2021–31.8.2021

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistutaan tilaamalla S-Pankin uutiskirje. Uutiskirjeen nykyiset tilaajat ovat automaattisetsi mukana arvonnassa. Arvonnassa ovat mukana kaikki arvonnan suorittamishetkellä S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteristä löytyvät S-Pankin uutiskirjeen tilaajat. Arvontaan voi osallistua ainoastaan yhden kerran. Mikäli arvonnassa esiintyy mitä tahansa poikkeavaa vilppiä, on järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Arvontaan voivat osallistua kaikki arvonnan suorittamishetkellä Suomessa vakituisesti asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole arvonnan järjestäjän niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

4. Palkinto, voittajan arvonta ja arpajaisvero
Arvonta suoritetaan 1.9.2021. Palkintona on kolme (3) S-ryhmän 100 euron arvoista lahjakorttia. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon mahdollisesti liittyvästä arpajaisverosta.

5. Voittajan julkistaminen
Arvonnan voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla ja hänen nimensä julkaistaan myös S-Pankin Facebook-sivulla. Mikäli arvonnan järjestäjä ei tavoita voittajaa kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton palkinto arvotaan uudelleen.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa.

7. Osallistumalla arvontaan hyväksyt säännöt
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä sekä järjestäjän sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä tai sääntömuutoksia.

8.  Henkilötietojen käsittely
Henkilötietojen käsittelyperiaatteet on kerrottu S-Pankki Oyj:n tietosuojaselosteessa.