Siirry suoraan sisältöön

Siirto-palvelu poistui S-mobiilista 12.2.2019

Siirto-palvelu poistui S-mobiilista 12.2.2019

Tarjoamme jatkossa mahdollisuuden maksaa ostokset ja kerryttää Bonusta kännykkään ladattavalla MobilePay-sovelluksella, jolla voi myös siirtää rahaa pelkällä puhelinnumerolla. 

MobilePayn myötä luovumme S-mobiilissa olevasta Siirto-palvelusta. 

Alta löydät lisätietoa Siirto-palvelun päättymisestä ja MobilePay-sovelluksesta.

 

Miksi S-Pankki lopettaa Siirto-palvelun tarjoamisen asiakkailleen?

Tutkimme huolella eri mobiilimaksamisen vaihtoehtoja ja MobilePay osoittautui kattavimmaksi ratkaisuksi. MobilePayn avulla voit maksaa ostokset kännykkään ladattavalla MobilePay-sovelluksella. Samalla sovelluksella voit myös siirtää rahaa pelkällä puhelinnumerolla.

Milloin en voi enää käyttää Siirto-palvelua?

Siirto-palvelu poistui käytöstä 12.2.2019.

Miten voin jatkossa siirtää kaverilleni rahaa?

Voit jatkossa siirtää rahaa kaverillesi MobilePay-sovelluksen avulla. MobilePaylla pystyt myös maksamaan ostoksiasi kaupoissa ja verkossa. Löydät lisätietoja MobilePayn verkkosivuilta. 

Jos olen saanut tai lähettänyt maksupyynnön Siirto-palvelussa, mitä sille tapahtuu 13.2.2019?

Viimeinen päivä käyttää Siirto-palvelua oli 12.2.2019. Kaikki Siirto-palvelun kautta tehdyt avoimet maksupyynnöt tulee hyväksyä tai hylätä viimeistään 12.2.2019. Tämän jälkeen et voi enää käsitellä pyyntöjä ja ne hylkääntyvät automaattisesti.

Mitä jos joku yrittää maksaa tai tehdä maksupyyntöä toisesta pankista käyttäen puhelinnumeroani 12.2.2019 jälkeen?

Maksun tai maksupyynnön tekijä saa ilmoituksen, ettet sinä ole Siirto-palvelun käyttäjä. Maksu tai maksupyyntö ei siis onnistu enää 12.2.2019 jälkeen.

Siirtyvätkö Siirto-palvelussa olevat tietoni, esimerkiksi puhelinnumeroni tai maksuhistoriani MobilePayhin ladattuani sen?

Siirto-palvelun tiedot eivät siirry automaattisesti MobilePayhin.

Tuleeko MobilePay osaksi S-mobiilia?

MobilePay on oma sovellus eikä se ole tulossa osaksi S-mobiilia. Sovellukset toimivat kuitenkin myös keskenään esimerkiksi sähköisten kuittien osalta. Jos käytössäsi on sähköinen kuitti ja käytät MobilePayta maksamiseen S-ryhmän toimipaikassa, kuitti muodostuu tällöin S-mobiiliin.

Tarvitseeko minun tehdä jotain Siirto-palvelun päättyessä?

Sinun ei tarvitse tehdä mitään palvelun päätyttyä 12.2.2019. Jos haluat ottaa käyttöösi MobilePayn, voit ladata sen puhelimesi sovelluskaupasta. Löydät lisätietoja MobilePayn verkkosivuilta.