Siirry suoraan sisältöön

S-Pankin Visa Credit -luottojen korkomarginaalit muuttuvat 1.6.2022 – muutos koskee vain luotto-ominaisuudella varustettuja kortteja

Muutos ei vaikuta päivittäisiin pankkipalveluihin eikä S-Etukortti Käteiskorttiin tai tavalliseen S-Etukortti Visa Debit -pankkikorttiin. Ne ja kaikki muutkin S-Etukortti-vaihtoehdot ovat S-ryhmän asiakasomistajille jatkossakin kuukausi- ja vuosimaksuttomia.

Muutamme Visa Credit -luottojen korkomarginaaleja 1.6.2022 alkaen. Muutokset koskevat S-Etukortti Visa Credit, S-Pankki Visa Credit sekä FIM Visa Credit -luottoja. Muilta osin korttien hinnat ja ehdot säilyvät entisellään.

Luoton kokonaiskorko muodostuu Euribor 3 kk -korosta ja pankin määrittelemästä korkomarginaalista. 1.6.2022 alkaen S-Pankin Visa Credit -luottojen korkomarginaalit ovat seuraavat:

  • Asiakasomistajien ja asiakasomistajatalouksiin kuuluvien vihreiden S-Etukortti Visa Credit -korttien osalta 11,95 % (nykyisin 9,5 %)
  • Muiden, kuin asiakasomistajien S-Pankki Visa Credit -korttien osalta 14,95 % (nykyisin 12,95 %)
  • Private Banking -asiakkaiden FIM Visa Credit -korttien osalta 11,95 % (nykyisin 9,5 %)

Korko tulee luottokorttiostoista maksettavaksi vain siinä tapauksessa, jos kortille kertynyttä luottosaldoa ei ole maksettu kokonaisuudessaan pois eräpäivään mennessä. Huomaathan myös, että voit hyödyntää korttisi luotto-ominaisuutta ilman tilinhoitopalkkiota, kun luottokorttisi laskutustapana on sähköinen lasku ja maksat koko laskun eräpäivään mennessä.

Usein kysyttyä

Lähetämme tällä hetkellä viestejä S-Pankin Visa Credit -luottojen korkomarginaalien muuttumisesta henkilökohtaisesti kaikille niille asiakkaille, joita muutos koskee.

Verkossa esiintyy valitettavasti yhä useammin myös pankkien nimissä lähetettyjä sähköpostiviestejä tai väärennettyjä verkkosivuja, joilla yritetään saada selville verkkopankkitunnuksia tai luottokorttitietoja. S-Pankki ei koskaan kysy verkkopankkitunnuksiasi, luottokorttitietojasi tai muita arkaluonteisia tietoja sähköpostiviestillä tai puhelimitse. Näissä viesteissä ei ole linkkejä. Jos epäilet saaneesi huijausviestin, älä avaa viestiä tai sen linkkejä vaan poista viesti.

Uudet korkomarginaalit tulevat voimaan automaattisesti 1.6.2022.

Saat tilattua Visa-laskun sähköisenä näiden ohjeiden mukaisesti: Ohjeet sähköisen Visa-laskun tilaamiseen

Vaikka S-Pankissa päivittäiset pankkipalvelut ovat maksuttomia osuuskauppojen asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville, eivät tarjoamamme palvelut synny ilmaiseksi. Yleisen hintatason kohoamisen ja kustannusten lisääntymisen vuoksi joudumme tekemään muutoksia Visa-korttien hinnoitteluun. Näillä muutoksilla myös turvaamme maksuttomat päivittäiset pankkipalvelut eli tilin, kortin sekä verkko- ja mobiilipankin jatkossakin.

Kyllä säilyvät. Meillä ei omien rahojen käytöstä tarvitse maksaa jatkossakaan. Osuuskauppojen asiakasomistajat ja heidän perheenjäsenensä saavat tulevaisuudessakin tilin, kortin, verkkopankkitunnukset ja S-mobiilin maksutta.

Muutos ei edellytä sinulta toimenpiteitä. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat vastustaa muutosta irtisanomalla luottokorttisi, otathan meihin yhteyttä viimeistään 31.5.2022. Helpoiten tavoitat meidät lähettämällä viestin verkkopankissa tai S-mobiilissa. Puhelinpalvelumme yhteystiedot ja aukioloajat voit tarkistaa verkkosivuillamme osoitteessa s-pankki.fi/otayhteytta.

Muutos koskee ainoastaan S-Pankin myöntämiä luotto-ominaisuudella varustettuja kortteja, jotka tunnistaa kortin etu- tai takapuolella lukevasta Credit-tekstistä