Siirry suoraan sisältöön

Sopiva rahoitus remontointiin S-Pankista

 

Pienelläkin panostuksella voit lisätä kotisi viihtyvyyttä tai tehdä pihastasi mukavan oleskelupaikan. Isoissa ja pienissä remonteissa kannattaa aloittaa hyvästä suunnittelusta ja omalle lompakolle sopivasta budjetoinnista. 

Sopivan rahoitustavan löytämiseksi kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja. Ota vertaillessa huomioon mm. lainan hinta, lainan ehdot, laina-aika ja oma maksukykysi. On tärkeää, että luoton- tai lainanlyhennyksien jälkeen rahaa jää myös muuhun elämiseen.

S-Pankki auttaa erilaisten ja -kokoisten remonttihaaveiden toteutuksessa. Voit valita omaan budjettiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon: pienempiin hankintoihin sopii joustava S-Etukortti Visa -luottokortti, kun taas suurempiin hankkeisiin kannattaa hakea S-Lainaa.

Valitse omaan budjettiisi sopivin vaihtoehto

S-Etukortti Visa Credit, korttiluotto 800–10 000 euroa

 • S-Etukortti Visa käy maksuvälineenä niin kotimaassa, ulkomailla kuin verkossakin. Samalla kortilla kerrytät myös Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista.
 • Luottokortti tuo jatkuvan luoton lompakkoosi ja mahdollistaa jouston myös arjen menoihin. Maksat korkoa vain käyttämästäsi luotosta.
 • S-Etukortti Visa Credit on osuuskaupan asiakasomistajille kuukausi- ja vuosimaksuton. Jos kortin luottopuolta on käytetty laskutusjakson päättyessä, veloitetaan tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku tai 5 €/paperilasku. Sähköisen laskun tilinhoitopalkkiota ei veloiteta, jos luottosaldo maksetaan kokonaisuudessaan pois eräpäivään mennessä.
 • Luottokorko: Euribor 3 kk + marginaali 11,95 %.
 • Saat korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 vuorokautta, jonka jälkeen voit lyhentää luottoa itsellesi sopivalla summalla.
 • Saat luotolle kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa, jolloin voit pitää taukoa takaisinmaksusta.
 • Kun maksat luotolla, ostoksesi ovat automaattisesti kuluttajasuojalain mukaisesti turvattu ostohetkestä lähtien. Lue lisää ostoturvasta

Tutustu tarkemmin S-Etukortti Visaan

S-Laina 5 000–50 000 euroa

 • S-Laina on suurempiin hankintoihin sopiva kertaluotto, johon et tarvitse vakuuksia tai takaajaa.
 • Avausmaksu 0 €, kuukausittainen tilinhoitomaksu 12,50 €.
 • Korko: Euribor 3 kk + asiakaskohtainen marginaali 4,50 %–14,99 %.
 • Voit saada lainapäätöksen ja rahat tilille jopa saman päivän aikana.
 • Takaisinmaksuaika jopa 12 vuotta, mutta halutessasi voit maksaa luoton pois jo aiemmin.
 • Voit hakea lainaa yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.
 • Voit hakea lainaa yksin kaikkien pankkien tunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Tutustu tarkemmin S-Lainaan ja kokeile lainalaskuria

Raksaa & Fiksaa -podcast: Raha – se remontin mahdollistaja, mutta mitä asioita on hyvä huomioida?

Jaksossa käsitellään remontin tärkeää mahdollistajaa – rahaa. Mitä eri keinoja on rahoittaa se kipeästi kaivattu remontti? Rahoituksen miettiminen on tärkeää, koska siihen sitoudutaan usein pitkäksi aikaa. Keskustelussa Nata Salmelan kanssa S-Pankin kehityspäällikkö Annemari Airaksinen.

Kuuntele Raksaa & Fiksaa -podcastin 13. jakso

Millaista remonttia olet suunnittelemassa? Lue vinkit eri kohteisiin ja kukkaroille

Jäikö jokin mietityttämään?

S-Etukortti Visa Credit -luottokortin korko

S-ETUKORTTI VISA CREDIT -LUOTTOKORTIN KORKO on Euribor 3 kk (3,825 %, 4/2024) + 11,95 % marginaali sekä tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku (veloitetaan vain, jos luottoa ei makseta kokonaan pois eräpäivään mennessä) tai 5 €/paperilasku. Euribor-korkoja hallinnoi European Money Markets Institute (EMMI). Viitekoron muutos alentaa tai korottaa maksettavaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla. Näin tilaat e-laskun

Kun viitekorko muuttuu, luoton korko muuttuu vastaavasti. Luoton viitekorko on aina vähintään 0,000 %, vaikka viitekoron arvo olisi alle 0,000 %. Luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 19,951 % olettaen, että viitekorko on 3,825 % (4/2024) ja luottolasku lähetetään vain sähköisesti (tilinhoitopalkkio 2 €/lasku). Jos luottolasku toimitetaan postitse (tilinhoitopalkkio 5 €/lasku), on luoton todellinen vuosikorko 25,284 %. Sähköisen laskun tilinhoitopalkkio veloitetaan vain, jos luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä eikä luottoa makseta kokonaan pois eräpäivään mennessä. Paperilaskun tilinhoitopalkkio veloitetaan, jos luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä. Luotto on jatkuva. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä riippuu käytössä olevasta luoton määrästä, takaisinmaksuerien suuruudesta, laskutustavasta sekä luottosopimuksen kestosta.

Muutamme muussa valuutassa kuin euroissa tekemäsi ostot ja nostot euroiksi Visa Europen käyttämällä niin sanotulla valuutan tukkukurssilla, johon lisätään palveluhinnastomme mukainen valuuttalisä. Kurssi määräytyy sen päivän mukaan, jolloin tapahtuma välittyy Visa Europelle. Visan tukkukurssin voit tarkistaa Visa Europen englanninkielisillä verkkosivuilta,  sekä verrata kokonaisprosenttia EKP:n uusimpaan keskikurssiin. Tarkista EKP:n keskikurssi

Osio otsikolla Hinnoittelu

S-Lainan hinnoittelu

 • Korko: 3 kk:n Euribor *) + asiakaskohtainen marginaali 4,50 %–14,99 %
 • Avausmaksu: 0 euroa
 • Kuukausittainen tilinhoitomaksu: 12,50 euroa/kk

  *) 3 kk:n Euribor on 4/2024 päivitetyn korkotilanteen mukaan 3,883 %. Euribor-korkoja hallinnoi European Money Markets Institute (EMMI). Viitekoron muutos alentaa tai korottaa maksettavaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Korkein mahdollinen todellinen vuosikorko on 26,918 %.

Korkein mahdollinen vuosikorko on laskettu 4/2024 päivitetyn korkotilanteen mukaan 12 kuukauden laina-ajalle ja 5 000 euron S-Lainalle. Se siis muuttuu muun muassa viitekoron muutosten mukaisesti. Koron (3kk Euribor + 14,99 % marginaali) lisäksi todellisen vuosikoron laskennassa on huomioitu tilinhoitomaksu 12,50 euroa/kuukausi ja avauspalkkio 0 euroa. 5 000 euron lainan korkokulut koko 12 kuukauden laina-ajalle olisivat yhteensä 525,76 euroa ja tilinhoitomaksut 150 euroa. Lainan kuukausierä olisi 472,98 euroa, joten kokonaisuudessaan maksaisit luotostasi S-Pankille yhteensä 5 675,76 euroa.

S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja​

On tärkeää, että luoton- tai lainanlyhennyksien jälkeen rahaa jää myös muuhun elämiseen. S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja – haluamme olla luottoa myöntäessämme varmoja siitä, että asiakkaamme talous pysyy tasapainossa. ​

Lue lisää vastuullisesta luotonannosta