Siirry suoraan sisältöön
Omien tietojen muutokset

Puhelinnumeroni on muuttunut. Miten päivitän uuden numeron?

Jos puhelinnumerosi on muuttunut, ilmoitathan meille uuden numerosi. Voit päivittää numeron seuraavasti:


Verkkopankissa

Kirjauduthan verkkopankkiin käyttäen tunnuslukutaulukkoa, jotta saat muutettua numeron myös tekstiviestivahvistuksiin. Tekstiviestivahvistusta tarvitset, kun otat S-mobiilin uudelleen käyttöön tai kirjaudut verkkopankkiin tunnuslukutaulukolla.

Muuttaessasi tekstiviestivahvistuksen puhelinnumeroa, tulee sinulla olla edelleen käytössäsi myös vanha puhelinnumerosi, johon lähetetään vahvistus puhelinnumeron muuttamisesta. Jos vanhaa numeroa ei ole enää käytettävissä, voit muuttaa numeron asiakaspalvelupisteellämme henkilökortin tai passin kanssa.

Verkkopankissa päivität numerosi näin:

  1. Valitse Asetukset -välilehdeltä Omat tiedot.
  2. Paina Päivitä tiedot ja tarkista samalla muut tietosi. Valitsemalla Seuraava, pääset päivittämään puhelinnumeron asiakastietoihisi.
  3. Numero pitää muuttaa vielä erikseen tekstiviestivahvistuksille. Valitse Asetukset -välilehdeltä kohta Vaihda tekstiviestivahvistuksen puhelinnumero.
  4. Päivitä numero ja valitse Jatka.


S-mobiilissa

Huomaathan, että S-mobiili tulee ottaa uudelleen käyttöön puhelinnumeron päivittämisen jälkeen. Käyttöönotossa tarvitset verkkopankkitunnuksiasi kokonaisuudessaan (käyttäjätunnus, tunnuslukutaulukko ja salasana). Sinulle lähetetään myös tekstiviestivahvistus.

  1. Suosittelemme, että päivität puhelinnumeron ensin verkkopankissa yllä olevilla ohjeilla. Muista kirjautua verkkopankkiin tunnuslukutaulukon avulla, jotta pääset päivittämään tekstiviestivahvistuksen numeron.
  2. Kun olet päivittänyt puhelinnumeron verkkopankissa, mene S-mobiilin Minä -valikkoon ja valitse Poista sovellus käytöstä.
  3. Avaa S-mobiili uudelleen puhelimessasi ja seuraa S-mobiilin ohjeita.

Toisen pankin tunnuksilla verkkosivuillamme

Pääset päivittämään tietosi Päivitä asiakastietosi -sivun kautta.

  1. Paina ensin Päivitä asiakastietosi.
  2. Valitse Päivitä muiden pankkien tunnuksilla ja kirjaudu sisään tunnuksillasi.
  3. Huomaathan, että turvallisuussyistä sinun tulee päivittää numerosi kahteen kohtaan. Päivitä numero yhteystietoihisi kohdassa Asiakastietosi ja tekstiviestivahvistuksiin kohdassa Tekstiviestivahvistuksen puhelinnumero.