Siirry suoraan sisältöön

Miten voin lopettaa S-Etukortti Debit -kortin?

Voit lopettaa vanhanmallisen, siruttoman S-Etukortti Debit -korttisi S-Pankin verkkopankissa tai verkkosivuillamme minkä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnusten avulla. Halutessasi voit myös käydä asiakaspalvelupisteellämme, soittaa puhelinpalveluumme tai täyttää ja palauttaa oheisen lomakkeen.

Verkkopankissa

Voit lopettaa siruttoman S-Etukortti Debit -kortin helposti verkkopankissa. Toimi näin:

 1. Kirjaudu verkkopankkiin ja valitse lopetettava S-Etukortti Debit -kortti etusivulta tai Kortit -välilehdeltä, kohdasta Omat kortit.
 2. Paina Lopeta kortti -painikkeesta ja vahvista kortin lopettaminen verkkopankkitunnuksilla tai S-mobiilin tunnistamisen avulla.
 3. Verkkopankki ilmoittaa, että kortti on lopetettu. Tuhoa kortti leikkaamalla se useaan osaan magneettiraidan ja nimen kohdalta. Jos haluat hakea S-Etukortti Visa -korttia, voit tehdä sen verkkopankissa, kohdassa Hae korttia.

Verkkosivuilla

Voit lopettaa siruttoman S-Etukortti Debit -korttisi verkkosivuillamme minkä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnusten avulla. Toimi näin:

 1. Kirjaudu verkkopalveluumme minkä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksillasi.
 2. Näet etusivulla kohdan, jossa lukee S-Etukortti Debit. Paina Lopeta kortti -painikkeesta. Huomaathan, että näet palvelussa kortin lopetusmahdollisuuden, jos sinulla on voimassa oleva S-Etukortti Debit -kortti.
 3. Seuraa palvelun ohjeita. Kun palvelu ilmoittaa, että kortti on lopetettu. Tuhoa kortti leikkaamalla se useaan osaan magneettiraidan ja nimen kohdalta.

Siirry verkkopalveluun lopettamaan kortti

Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä

Varaa ensin sinulle sopiva aika lähimpään toimipaikkaan verkkosivuiltamme. Varaa aika aiheella Tilit, kortit ja maksaminen. Ota mukaasi voimassa oleva passi tai henkilökortti ja lopetettava S-Etukortti Debit -kortti. Sinua lähimmän toimipaikan sijainnin voit tarkistaa verkkosivuiltamme.

 

Puhelinpalvelussa

Tavoitat meidät puhelimitse asiakaspalvelustamme. Puhelimitse voimme lopettaa S-Etukortti Debit -korttisi. Uuden S-Etukortti Visan tilaaminen onnistuu puhelinpalvelussamme vain, jos sinulla on jo käytössäsi S-Pankin verkkopankkitunnukset. Käytämme tunnuksia tunnistaaksemme sinut puhelimitse. Voit tunnistautua puhelinpalvelussa myös S-mobiilin avulla, jos sinulla on se käytössäsi.


Postitse

Jos et voi asioida verkkopankissa, Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä tai puhelimitse, voit irtisanoa S-Etukortti Debit -kortin myös postitse vapaamuotoisella ilmoituksella. Toimi näin:

 1. Lähetä meille allekirjoitettu ja päivätty vapaamuotoinen kirjallinen ilmoitus. Kerro ilmoituksessa, että haluat lopettaa S-Etukortti Debit -korttisi. Lisää ilmoitukseen myös nimesi, osoitteesi sekä S-Etukortti Debit -korttisi neljä viimeistä numeroa. Älä kirjoita viestiin kokonaista korttinumeroa.
 2. Lähetä irtisanomisilmoitus maksutta osoitteella:
  S-Pankki
  Tunnus 5010525
  00003 VASTAUSLÄHETYS
 3. Tuhoa lopetettava kortti leikkaamalla se useaan osaan magneettijuovan ja nimen kohdalta ja hävitä palat.


Jos sinulla ei ole S-Pankin verkkopankkia, näet S-käyttäjätililtä, kun korttisi on lopetettu. Näet voimassa olevat kortit seuraavasti:

 1. Kirjaudu S-käyttäjätilille osoitteessa www.s-kanava.fi. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta S-käyttäjätili.
 2. Löydät korttisi kohdasta Asiakasomistajuutesi tiedot. Jos S-Etukortti Debit -kortti ei enää ole näkyvissä, on kortti lopetettu.


S-käyttäjätililtä voi myös tilata S-Etukortti Käteiskortin, jolla voi kerätä Bonusta. Kortin tilaaminen onnistuu Omat tiedot -välilehdeltä, kohdasta S-Etukortti perheenjäsenelle. Valitse sivulta kohta Tilaa käteiskortti. Kortti toimitetaan postitse kotiin noin kahden viikon kuluessa.