S-Etukortti Visa käy myös ulkomailla – lue vinkit

Talven lomakauden lähestyessä on hyvä pitää mielessä, että kaikki S-Etukortti Visa -kortit toimivat Suomen lisäksi myös ulkomailla. 

Korteilla voit sekä maksaa ostoksia että nostaa rahaa Visa-automaateista. Ennen mahdollista ulkomaanmatkaa kannattaa tutustua kokoamiimme vinkkeihin, joita noudattamalla kortin käyttö on turvallista ja sujuvaa kaikkialla maailmassa.

 1. Aseta kortillesi turvarajat ennen matkaa 
  Turvarajojen asettaminen on kätevä tapa ehkäistä kortin väärinkäyttöä. Voit asettaa S-Etukortti Visallesi vuorokausikohtaisen käteisnostorajan sekä osto- ja verkkomaksurajan. Lisäksi voit rajata korttisi maantieteellistä käyttöaluetta. Voit muuttaa turvarajoja maksutta verkkopankissa, S-mobiilissa, soittamalla S-Pankin asiakaspalveluun 010 76 5800 ma–pe klo 9–20 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai käymällä asiakaspalvelupisteessä.
 2. Tarkista, että korttisi voimassaoloaika ja luottoraja ovat riittävät
  Voimassaoleva kortti ja riittävän suuri luottoraja mahdollistavat lomasuunnitelmien toteuttamisen. Kortin luottorajaan on mahdollista hakea korotusta kätevästi verkkopankissa.
 3. Ota reissuun mukaan kaksi korttia ja säilytä niitä eri paikoissa
  Kun otat mukaasi kaksi korttia, et joudu pulaan, vaikka toinen kortti katoaisi. Säilytä toista korttia turvallisessa paikassa, esimerkiksi hotellihuoneen tallelokerossa. Lisäksi on hyvä tallentaa korttien sulkupalvelun numero +358 20 333 tai +358 800 1 2400 (24 h/vrk) esimerkiksi puhelimeen. Kadonnut kortti kannattaa sulkea heti.
 4. Ota mukaan myös verkkopankkitunnukset
  Voit tarvita tunnuksia, jos haluat esimerkiksi tarkastaa tilisi saldon verkkopankista. Tarvitset verkkopankkitunnukset myös henkilöllisyytesi varmentamiseen, mikäli sinun täytyy ottaa yhteyttä pankkiin. Jos sinulla on ladattuna S-mobiili kännykkääsi, niin voit tunnistautua myös S-mobiililla.
 5. Maksa ostoksesi paikallisessa valuutassa
  Valitse maksupäätteellä maksaessasi valuutaksi paikallinen rahayksikkö. Siten saat edullisimman vaihtokurssin.
 6. Maksa ostoksesi lähimaksuna
  S-Etukortti Visan lähimaksuominaisuus toimii myös ulkomailla. Se on turvallinen ja helppo tapaa maksaa alle 50 euron ostokset tunnuslukua näppäilemättä. Jos lähimaksaminen ei ole mahdollista, suojaa korttisi tunnusluku hyvin sitä näppäillessä. Pidä korttisi aina näköetäisyydellä maksaessasi.
 7. Pidä matkalla mukana myös hieman käteistä
  Vertailemalla muutaman rahanvaihtopaikan sekä automaattinoston valuuttakursseja sekä palvelumaksuja voit tarkistaa, tuleeko edullisemmaksi nostaa käteistä automaatista tai vaihtaa rahaa valuutanvaihtopisteessä. Voit nostaa S-Etukortti Visallasi käteistä helposti kaikista Visa-tunnuksella merkityistä automaateista. 

Tutustu S-Etukortti Visaan