Nosta ja talleta käteistä kassalla

S-Pankin asiakkaana voit nostaa pankkikortilla käteistä maksutta lähes tuhannen S-ryhmän toimipaikan kassalla. Nostot veloitetaan S-Pankin pankkitililtäsi eli S-Tililtä. Luottotililtä ei voi nostaa rahaa toimipaikkojen kassoilla.

KATSO LÄHIN TOIMIPAIKKA

Näin nostat ja talletat käteistä S-ryhmän kaupoissa:

    • Voit nostaa ja tallettaa käteistä Salessa, Alepassa, S-marketissa, Prismassa ja ABC-asemalla. Lisäksi voit tehdä käteisnostoja myös automaatilta* 
    • Kerralla voit nostaa tai tallettaa enintään 200 euroa, toimipaikasta riippuen myös enemmän. Kalenterikuukauden aikana voit tallettaa yhteensä enintään 1 000 euroa tai talletuskertoja voi olla enintään viisi.
    • Tarvitset S-Etukortti Visa Debit- tai S-Etukortti Visa Credit/Debit -kortin, joka on liitetty S-Tiliisi.
    • Lisäksi tarvitset korttisi tunnusluvun eli PIN-koodin ja henkilöllisyystodistuksen.
    • Tilisi saldon voit tarkistaa verkkopankista, S-mobiilista, asiakaspalvelupisteestä tai asiakaspalvelupisteen S-Etukortti-päätteeltä sekä noston yhteydessä automaatilta.* Näin voit tarkistaa tilisi saldon


*EU-maissa voit tehdä automaatilla maksutta viisi euromääräistä nostoa kuukaudessa. Samalla voit tarkistaa tilisi saldon maksutta. Ylimenevät nostot maksavat 1 €/kpl ja erillinen saldokysely 0,75 €/kpl.

Käteisen nostaminen korttioston yhteydessä muissa kuin S-ryhmän kaupoissa 

S-Etukortti Visalla voit nostaa käteistä pankkikorttioston yhteydessä myös muiden kuin S-ryhmän kauppojen kassoilta. Käteisnosto on mahdollista Cash back -palvelua tarjoavissa liikkeissä Suomessa. 

Käteisnosto on palvelua tarjoavan kauppiaan tai muun yrityksen oma palvelu, josta mahdollisesti perittävän palkkion ja käteisnoston enimmäismäärän määrittelee palvelun tarjoava yritys. Tunnusluvulla vahvistettava korttitapahtuma sisältää käteisnoston ja korttiostoksen määrän. Käteisnosto ei ole mahdollista luottokortilla. 

Monipuolinen S-Etukortti Visa 

S-Etukortti Visa on monien mahdollisuuksien kortti. Käteisen nostamisen ja tallettamisen lisäksi kortilla voi muun muassa maksaa ostoksia kaikkialla maailmassa. 

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20, pe 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Lähes 100 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Etsi lähin toimipaikka

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi