Nosta ja talleta käteistä kassalla

S-Pankin asiakkaana voit nostaa pankkikortilla käteistä maksutta lähes tuhannen S-ryhmän toimipaikan kassalla. Nostot veloitetaan S-Pankin pankkitililtäsi eli S-Tililtä. Luottotililtä ei voi nostaa rahaa toimipaikkojen kassoilla.

KATSO LÄHIN TOIMIPAIKKA

Näin nostat ja talletat käteistä S-ryhmän kaupoissa:


*EU-maissa voit tehdä automaatilla 5 maksutonta nostoa kuukaudessa. Samalla voit tarkistaa tilisi saldon maksutta. Ylimenevät nostot maksavat 1 €/kpl ja erillinen saldokysely 0,75 €/kpl.

Näin nostat käteistä S-ryhmän kaupoissa

Näin talletat käteistä S-ryhmän kaupoissa

Käteisen nostaminen korttioston yhteydessä muissa kuin S-ryhmän kaupoissa 

S-Etukortti Visalla voit nostaa käteistä pankkikorttioston yhteydessä myös muiden kuin S-ryhmän kauppojen kassoilta. Käteisnosto on mahdollista Cash back -palvelua tarjoavissa liikkeissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. 

Käteisnosto on palvelua tarjoavan kauppiaan tai muun yrityksen oma palvelu, josta mahdollisesti perittävän palkkion ja käteisnoston enimmäismäärän määrittelee palvelun tarjoava yritys. Tunnusluvulla vahvistettava korttitapahtuma sisältää käteisnoston ja korttiostoksen määrän. Käteisnosto ei ole mahdollista luottokortilla. 

Monipuolinen S-Etukortti Visa 

S-Etukortti Visa on monien mahdollisuuksien kortti. Käteisen nostamisen ja tallettamisen lisäksi kortilla voi muun muassa maksaa ostoksia kaikkialla maailmassa. 

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20 ja pe klo 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Puhelun yhteydessä voit tunnistautua henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai S-mobiilin tunnistamisella.

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi

Varaa aika ja tule käymään

Lähes 100 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta varaamalla ajan toimipaikkaan. Halutessasi voit tulla myös ilman ajanvarausta.

Varaa aika

Etsi lähin toimipaikka