Siirry suoraan sisältöön

Arvonnan säännöt, S-Etukortti Visa

Arvonnan säännöt, S-Etukortti Visalla maksaminen

 1. Arvonnan järjestäjä
  S-Pankki Oyj, PL 77, 00088 S-RYHMÄ

 2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
  Arvontaan osallistuvat kaikki 1.–31.12.2020 välisenä kampanja-aikana S-Etukortti Visalla maksaneet henkilöt. Osallistumisaika päättyy 31.12.2020 klo 23.59.

 3. Arvontaan osallistuminen
  Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki 1.–31.12.2020 välisenä kampanja-aikana S-Etukortti Visalla maksaneet henkilöt. Jokainen ostoja tehnyt henkilö saa yhden arvan kuukauden arvontaan. Kampanjassa huomioitavan maksutapahtuman voi tehdä missä tahansa kivijalka- tai verkkokaupassa.

  Kyseessä voi olla mikä tahansa S-Etukortti Visa, ja maksutapahtuman voi tehdä valintansa mukaan joko debit- eli pankkipuolelta tai credit- eli luottopuolelta. Maksutapahtuman tulee olla kirjautunut S-Pankin järjestelmiin 8.1.2021 mennessä. Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä maksutapahtumia ei huomioida, eikä S-Pankki vastaa mahdollisten tietoliikennekatkosten tai vastaavien teknisten ongelmien takia epäonnistuneista osallistumisista. Lisäksi osallistujan S-Etukortti Visa -kortin on oltava voimassa kampanjan päättymishetkellä.

  Osallistumisoikeutta ei ole alle 18-vuotiailla henkilöillä, eikä niillä S-Pankin henkilökuntaan kuuluvilla henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 4. Arpajaisvero
  Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon mahdollisesti liittyvästä arpajaisverosta. 
 5. Voittajien arvonta
  Voittajien arvonta suoritetaan kaikki kampanjaehdot täyttävien asiakkaiden kesken 15.1.2021 mennessä.
 6. Palkinnot
  Palkintoja arvotaan kymmenen (10) kappaletta, yksi palkinto on sadan (100) euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti. Lahjakortit (yksi/osallistuja) postitetaan voittajille 31.1.2021 mennessä.
 7. Arvonnan järjestäjän vastuu
  S-Pankki Oyj rajoittaa kaiken korvausvastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen määrään.
 8. Henkilötietojen käsittely
  Lue henkilötietojen käsittelyperiaatteet
  Lisätietoa henkilötietojesi käsittelystä sekä S-Pankki Oyj:n arvonta- ja kilpailurekisterin tietosuojaseloste (PDF, 48 kt)