Siirry suoraan sisältöön

Maksa S-Etukortti Visalla ja voita 100 €!

 

Teatterissa, lounaalla vai viikon ruokaostoksilla? Ei väliä! Kun maksat S-Etukortti Visalla missä tahansa kaupassa, palvelussa tai verkossa lokakuun aikana, olet automaattisesti mukana arvonnassa. Voit maksaa ostoksesi oman valintasi mukaan kortin debit- eli pankkipuolelta tai credit- eli luottopuolelta. Jokainen ostoja tehnyt saa yhden arvan kuukauden arvontaan.

Nyt viimeistään kannattaa ottaa S-Etukortti Visa maksukäyttöön!

 

Palkintona 100 euron arvoisia lahjakortteja!

Arvomme kaikkien S-Etukortti Visalla lokakuun aikana maksaneiden kesken 10 kappaletta 100 € arvoisia S-ryhmän lahjakortteja. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa.

Tutustu arvonnan sääntöihin

Miksi S-Etukortti Visalla maksaminen on fiksua?

Kerrytä Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoistasi

Maksaessasi S-ryhmän ostokset S-Etukortti Visalla kerrytät jopa 5 % Bonusta ja 0,5 % maksutapaetua. Siis yhteensä jopa 5,5 % oikeaa rahaa takaisin ostoistasi!

Lue lisää Bonuksesta ja maksutapaedusta

Maksa ostoksia kaikkialla maailmassa

S-Etukortti Visa kannattaa ottaa maksukäyttöön myös S-ryhmän ulkopuolella. Kortti on kuukausi- ja vuosimaksuton ja käy maksuvälineeksi kotimaassa, ulkomailla ja verkossa.

Tutustu S-Etukortti Visan ominaisuuksiin

Luotolla joustoa kuluihin

S-Etukortti Visan luotolla saat ostoksillesi edullisesti lisää maksuaikaa – vihreä Visa on tutkitusti vertailun edullisin luottokortti. Luottoa voit lyhentää itsellesi sopivissa erissä.

Tutustu lisää luottokortin lyömättömiin hyötyihin

Shoppaile turvallisesti verkossa

S-Etukortti Visalla voit maksaa verkko-ostokset vaateista junalippuihin turvallisesti. Luotolla maksaessasi ostoksesi ovat automaattisesti turvattuja ostohetkestä lähtien.

Maksa turvallisesti netissä
Lue lisää ostoturvasta

Haluaisin ottaa korttini käyttöön ja seurata S-Tilini saldoa S-mobiilissa. Miten toimin?

Miten saan S-Etukortti Visani maksukäyttöön?

Oletko unohtanut tai hukannut S-Etukortti Visasi tunnusluvun eli PIN-koodin? Voit tarkistaa tai tilata tunnusluvun alla olevien ohjeiden avulla. Halutessasi voit myös vaihtaa korttisi tunnusluvun uuteen, omavalintaiseen tunnuslukuun.

Miten saan S-mobiilin käyttööni?

S-mobiili yhdistää kätevästi pankin ja kaupan palvelut ja pysyy mukanasi missä kuljetkin. Ota näppärä S-mobiili käyttöösi alla olevien ohjeiden avulla.