Siirry suoraan sisältöön

Luottorajan korotus tuo lisää joustoa raha-asioihin

 

S-Etukortti Visa on kätevä maksuväline arkena ja lomalla. Saadaksesi parhaan hyödyn kortistasi on tärkeää, että korttisi luottoraja vastaa tarpeitasi. 

S-Etukortti Visan luottoraja voi olla 800–10 000 euroa. 

HAE LUOTON KOROTUSTA

 

Näin korotat luottorajaasi

Verkkopankissa

 1. Kirjaudu verkkopankkiin.
 2. Valitse Kortit > Hae luoton korotusta.
 3. Valitse kortti, jonka luottorajaa haluat korottaa.
 4. Täytä hakemasi uusi luottoraja sekä muut pyydetyt tiedot.
 5. Vahvista hakemus.

Tarvitset tunnistautumiseen S-Pankin verkkopankkitunnukset tai S-mobiilin tunnistamisen.

HAE LUOTON KOROTUSTA

 

Verkkopankkitunnukset hukassa? Näin voit uusia tunnuksesi

Asiakaspalvelupisteessä

Jos sinulla ei ole S-Pankin verkkopankkitunnuksia tai luottoosi on liitetty rinnakkaiskortti, voit hakea korotusta luottorajaasi asiakaspalvelupisteessämme. Kun haet korotusta luottoon, johon on liitetty rinnakkaiskortti, on myös rinnakkaiskortin haltijan oltava paikalla. 

Palvelemme sinua lähes 100 toimipaikassa ympäri Suomen myös iltaisin ja lauantaisin. Tarvitset tunnistautumiseen henkilötodistuksen tai S-mobiilin tunnistamisen.

Katso lähin toimipaikka

Saat päätöksen tai lisäohjeet heti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Mikäli päätös on myönteinen, uusi luottorajasi on käytettävissä heti. Myönnetty luottomäärä näkyy verkkopankissa, S-mobiilissa ja seuraavalla luottolaskulla.

Veloitamme luottorajan korotuksesta palveluhinnastomme mukaisen maksun.

Millainen on sopiva luottoraja sinulle?

Sopiva luottoraja vastaa omia käyttötarpeitasi ja taloudellista tilannettasi. Voit arvioida itsellesi sopivaa luottorajaa esimerkiksi näiden kysymysten avulla:

 1. Minkä suuruisiin maksuihin käytät luottokorttia?
  Maksatko luotolla ostoksia mobiilisovelluksissa? Teetkö luotolla verkko-ostoksia? Tai oletko kenties lähdössä matkalle tai tekemässä pientä remonttia?
 2. Miten olet varautunut yllättäviin kuluihin?
  Tarvitsetko joustovaraa esimerkiksi jonkin kodinkoneen tai auton mahdollisesti hajotessa? 
 3. Kuinka suuri osa luotostasi on yleensä käytössä?
  Onko luottokorttisi luottoraja aina käytetty lähes kokonaan vai jääkö sinulle riittävästi käyttövaraa luotolle?

HAE LUOTON KOROTUSTA

Hae luottokorttia

Tiesitkö tämän luotolla maksamisesta?

Vaikket juuri nyt tarvitsisi luottoa, voi elämä heittää eteen yllätyksiä. Kun luottorajasi on riittävän suuri, saat tarvittaessa parhaan hyödyn irti kortistasi. S-Etukortti Visan luotolla voit maksaa niin Suomessa, ulkomailla kuin verkossakin.

Luotolla maksaessasi verkko-ostoksesi on turvattu ostohetkestä lähtien. Jos ostamasi tuotteet eivät saavu perille, saamasi tuote on virheellinen tai esimerkiksi lentoyhtiö menee konkurssiin ennen matkaasi, voit saada rahasi takaisin. 

Lue lisää ostoturvasta

Voit valita luottokortillesi kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa ja vähimmäislyhennyseräksi 3 %, 5 %, 10 % tai 100 % kertyneen luoton määrästä (kuitenkin vähintään 40 euroa). Näin saat lisää joustoa luoton käyttöösi.

Lue lisää maksuvapaista

Luoton käytön kustannukset

  • S-Etukortti Visa on kuukausi- ja vuosimaksuton. 
  • Luotolla tehdyt ostot laskutetaan kerran kuussa ja laskuun lisätään tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku tai 5 €/paperinen lasku.
  • Edullinen luottokorko Euribor 3 kk + 7,95 % (7,950 %, 10/2020) on aina sama riippumatta luottorajasi suuruudesta. Korkoa maksat vain eräpäivän jälkeen luotolle maksatta jättämästäsi summasta.
  • Jos et ole käyttänyt luottoa laskutusjakson päättyessä, ei korkoa kerry eikä tilinhoitopalkkiota veloiteta.

S-ETUKORTTI VISA CREDIT -LUOTTOKORTIN KORKO on Euribor 3 kk (-0,523 %, 10/2020) + 7,95 % marginaali (7,950 %, 10/2020) sekä tilinhoitopalkkio 2 €/sähköinen lasku tai 5 €/paperilasku. Euribor-korkoja hallinnoi European Money Markets Institute (EMMI). Viitekoron muutos alentaa tai korottaa maksettavaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla. Näin tilaat e-laskun

Kun viitekorko muuttuu, luoton korko muuttuu vastaavasti. Luoton viitekorko on aina vähintään 0,000 %, vaikka viitekoron arvo olisi alle 0,000 %. Luoton todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron keskimääräiselle luotolle on 11,375 % olettaen, että viitekorko on 0,000 % (10/2020) ja luottolasku lähetetään vain sähköisesti (tilinhoitopalkkio 2 €/lasku). Jos luottolasku toimitetaan postitse (tilinhoitopalkkio 5 €/lasku), on luoton todellinen vuosikorko 16,173 %. Tilinhoitopalkkio veloitetaan ainoastaan, jos kortin luottoa on käytetty laskutusjakson päättyessä. Luotto on jatkuva. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä riippuu käytössä olevasta luoton määrästä, takaisinmaksuerien suuruudesta, laskutustavasta sekä luottosopimuksen kestosta.

Muutamme muussa valuutassa kuin euroissa tekemäsi ostot ja nostot euroiksi Visa Europen käyttämällä niin sanotulla valuutan tukkukurssilla, johon lisätään palveluhinnastomme mukainen valuuttalisä. Kurssi määräytyy sen päivän mukaan, jolloin tapahtuma välittyy Visa Europelle. Visan tukkukurssin voit tarkistaa Visa Europen englanninkielisillä verkkosivuilta,  sekä verrata kokonaisprosenttia EKP:n uusimpaan keskikurssiin. Tarkista EKP:n keskikurssi 

Lue  lisää luottokortin hyödyistä

Ehdot ja asiakirjat

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20, pe 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Yli 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Etsi lähin toimipaikka

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi