Siirry suoraan sisältöön

Työpaikkailmoitus: Senior salkunhoitaja, Helsinki

12.4.2024

S-Pankin varainhoidon tavoitteena on tarjota asiakkailleen vaivaton ja tehokas tapa kasvattaa varallisuuttaan aktiivisesti ja pitkäjänteisesti. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja toimintojamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Varallisuudenhoitoliiketoiminnassa työskentelee noin 140 asiantuntijaa erilaisissa haastavissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Rennossa ilmapiirissämme on mukava tehdä töitä.

Haemme senior salkunhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen S-Pankin varallisuudenhoidon korot, erityisasiakkaat ja rahastovalinta- salkunhoitotiimiin Helsinkiin.

 

Millaista työtä tarjoamme?

  • Tulet vastaamaan kehittyvien korkomarkkinoiden rahaston salkunhoidosta nykyisen salkunhoitajan jäädessä eläkkeelle lähitulevaisuudessa.
  • Pääset toteuttamaan näkemystäsi rahaston salkunhoidossa ja olet ratkaisevassa roolissa rahaston sijoitusprosessin, kohdemarkkinoiden ja tuottoajurien jatkuvassa kehittämisessä.
  • Tuot osaamisesi esiin myös toimimalla oman vastuualueesi asiantuntijana niin organisaatiomme sisällä esimerkiksi allokaatiotoiminnassa, kuin myös esimerkiksi asiakastilaisuuksissa.

 

Mitä toivomme sinulta?

  • Sinulla on jo useamman, vähintään 10, vuoden kokemus ja näyttöjä tuloksellisesta työstä korkomarkkinoilla mielellään salkunhoitajan roolissa.
  • Tunnet kattavasti kehittyvien maiden korkomarkkinat tai omaat syvällistä korkosalkunhoitokokemusta globaalilla tasolla. Katsomme eduksesi kaiken korkomarkkinaosaamisen.
  • Omaat käytännön kokemusta makrotalouden analysoinnista ja valtioiden luottoluokituksien arvioinnista.
  • Olet syvällisesti perehtynyt valtioiden ja yhtiöiden ESG-arviointiin.
  • Vastuullisuus on mielestäsi erottamaton osa sijoittamista.
  • Sinua innostaa rooli, jossa pääset kehittämään rahaston sijoitusstrategiaa sekä vastaamaan sen toteuttamisesta itsenäisesti.
  • Itseohjautuvan työn ohella viihdyt myös tiimisi jäsenenä ja olet valmis jakamaan osaamistasi muille tiimin yhteisten päämäärien toteutumiseksi.

 

Menestymme, kun asiakkaamme menestyvät

 

Tärkein toimintaamme ohjaava tekijä on asiakas. Menestymme, kun asiakkaamme menestyvät. Työskentelemme yhdessä yhteisen tavoitteen puolesta ja meillä et ole koskaan yksin: kannustamme osaamisen jakamiseen, avun antamiseen ja sen pyytämiseen. Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä, sillä annamme vastuuta ja vapautta kykyjen ja tehtävien mukaisesti. Tarjoamme myös laajat työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Yksikössämme on osittainen etätyömahdollisuus.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Riutta, johtaja, Korot, Erityisasiakkaat ja Rahastovalinta maanantaina 15.4. kello 14.30–15.30 ja keskiviikkona 17.4. kello 12.30–13.30. Tavoitat Päivin numerosta 0400 660605.

 

Lue meistä lisää

 

Lähetä hakemuksesi 5.5.2024 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, tarkistamme luottotietosi ja yritysyhteytesi sekä odotamme sinulta suostumusta turvallisuusselvityksen teettämiseen.

 

Hae työpaikkaa S-ryhmän urasivuston kautta