Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki julkaisee tilinpäätöstiedotteen vuodelta 2023 ja kutsuu webcastiin 2.2.2024

12.1.2024

S-Pankki julkaisee tilinpäätöstiedotteen vuodelta 2023 perjantaina 2.2.2024 klo 8.00. Julkaisu tapahtuu pörssitiedotteena. Tilinpäätöstiedote ja siihen liittyvät materiaalit ovat saatavilla osoitteissa s-pankki.fi/sijoittajille ja s-pankki.fi/investors heti julkistamisen jälkeen.

Tilinpäätöstiedotteen julkistamisen yhteydessä S-Pankki järjestää webcastin klo 10.30-11.30. Tilaisuus on englanninkielinen ja se on suunnattu S-Pankin osakkeenomistajille, institutionaalisille sijoittajille, analyytikoille ja medialle.

S-Pankin tuloksen esittelevät toimitusjohtaja Riikka Laine-Tolonen ja talousjohtaja Mika Heikkilä. Webcastia voi seurata tämän linkin välityksellä.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta S-Bank Plc

S-Pankki on kotimainen pankki ja osa S-ryhmää. Olemme olemassa siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Meillä on yli kolme miljoonaa asiakasta ja tunnemme asiakkaidemme arjen. Tuomme siihen helppoutta ja hyötyä muun muassa helppokäyttöisten digitaalisten palveluidemme avulla. Täyden palvelun pankkina olemme tukena elämän pienissä ja suurissa käännekohdissa. s-pankki.fi

Liitteet