Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki julkaisee tammi-maaliskuun osavuosikatsauksen ja kutsuu webcastiin 9.5.2023

27.4.2023

S-Pankki Oyj, Sijoittajauutinen, 27.4.2023 klo 16.00

S-Pankki julkaisee tammi-maaliskuun osavuosikatsauksen ja kutsuu webcastiin 9.5.2023

S-Pankki julkaisee tammi-maaliskuun osavuosikatsauksen 9.5.2023 klo 9. Julkaisu tapahtuu pörssitiedotteena. Tilinpäätöstiedote ja siihen liittyvät materiaalit ovat saatavilla osoitteissa s-pankki.fi/sijoittajille ja s-pankki.fi/investors heti julkistamisen jälkeen.

Tilinpäätöstiedotteen julkistamisen yhteydessä S-Pankki järjestää webcastin klo 11.00-12.00. Tilaisuus on englanninkielinen ja se on suunnattu S-Pankin osakkeenomistajille, institutionaalisille sijoittajille, analyytikoille ja medialle.

S-Pankin tuloksen esittelevät varatoimitusjohtaja Hanna Porkka ja talousjohtaja Mika Heikkilä. Webcastia voi seurata tämän linkin välityksellä.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta S-Bank Plc

S-Pankki on kotimainen pankki ja osa S-ryhmää. Olemme olemassa siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Meillä on yli kolme miljoonaa asiakasta ja tunnemme asiakkaidemme arjen. Tuomme siihen helppoutta ja hyötyä muun muassa helppokäyttöisten digitaalisten palveluidemme avulla. Täyden palvelun pankkina olemme tukena elämän pienissä ja suurissa käännekohdissa. s-pankki.fi

Liitteet