Siirry suoraan sisältöön

S-Pankki julkaisee puolivuosikatsauksen ja kutsuu webcastiin 4.8.2023

28.7.2023

S-Pankki Oyj, Sijoittajauutinen, 28.7.2023 klo 10.30

S-Pankki julkaisee puolivuosikatsauksen ja kutsuu webcastiin 4.8.2023 

S-Pankki julkaisee puolivuosikatsauksen 4.8.2023 klo 8. Julkaisu tapahtuu pörssitiedotteena. Puolivuosikatsaus ja siihen liittyvät materiaalit ovat saatavilla osoitteissa s-pankki.fi/sijoittajille ja s-pankki.fi/investors heti julkistamisen jälkeen. 

Puolivuosikatsauksen julkistamisen yhteydessä S-Pankki järjestää webcastin klo 9.00-10.00. Tilaisuus on englanninkielinen ja se on suunnattu S-Pankin osakkeenomistajille, institutionaalisille sijoittajille, analyytikoille ja medialle. 

S-Pankin tuloksen esittelevät toimitusjohtaja Riikka Laine-Tolonen ja talousjohtaja Mika Heikkilä. Webcastia voi seurata tämän linkin välityksellä. 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta S-Bank Plc

S-Pankki on kotimainen pankki ja osa S-ryhmää. Olemme olemassa siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Meillä on yli kolme miljoonaa asiakasta ja tunnemme asiakkaidemme arjen. Tuomme siihen helppoutta ja hyötyä muun muassa helppokäyttöisten digitaalisten palveluidemme avulla. Täyden palvelun pankkina olemme tukena elämän pienissä ja suurissa käännekohdissa. s-pankki.fi

Liitteet