Siirry suoraan sisältöön

Lakon vaikutukset Prisma Hyllykallion ja Prisma Liisanlehdon Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteisiin 14.11.2023

14.11.2023

Palvelualojen ammattiliitto PAM lakkoilee tiistaina 14.11. Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla. Lakon kohteisiin kuuluvat Prisma Hyllykallio Seinäjoella ja Prisma Liisanlehto Vaasassa. Lakko kestää tämän päivän. Lue alta, miten lakko vaikuttaa Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteiden aukioloihin. Pahoittelemme lakosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lakon vaikutukset toimipisteisiin

Asiakaspalvelupisteen poikkeuksellisista aukioloajoista tiedotetaan verkkosivuillamme ja toimipisteellä.

  • Prisma Liisanlehdon Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -piste on lakon takia suljettu tiistaina 14.11. Mikäli sinulla oli tänään aika varattuna Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki pisteelle, sinuun ollaan yhteydessä uuden ajan sopimiseksi.
  • Prisma Hyllykallion Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -piste palvelee tiistaina 14.11. normaalisti kello 10-18. Huomaa, että toimipiste voi ruuhkautua.

Näin asioit lakon aikana

Suosittelemme lakon aikana asiointia S-mobiilissa ja S-Pankin verkkopankissa. Asiakasomistajuuteesi liittyviä asioita voit hoitaa myös S-kanavalla S-käyttäjätilin kautta. S-Etukortti Visalla voit nostaa ja tallettaa käteistä auki olevien S-ryhmän toimipaikkojen kassoilla, ja myös automaatit palvelevat normaaliin tapaan.

Jos pankkitunnuksesi ovat lukkiutuneet, saat ne avattua käymällä sinua lähimmällä asiakaspalvelupisteellä. Muistathan ottaa mukaan voimassa olevan passin tai henkilökortin. Lähimmän palvelupisteen ja aukioloajat voit tarkistaa toimipaikkahausta.

Etsi lähin asiakaspalvelupiste toimipaikkahaulla
Lue lisää S-mobiilista ja verkkopankista
Lue lisää lukkiutuneista verkkopankkitunnuksista