Siirry suoraan sisältöön

Sääntömuutoksia LähiTapiola-rahastoissa 1.3.2016

28.1.2016

FIM Varainhoito Oy:n hallinnoimien sijoitusrahastojen säilytysyhteisö vaihtuu. Uusi säilytysyhteisö on 1.3.2016 alkaen S-Pankki Oy. LähiTapiola-rahastojen yhteisiä sääntöjä on muutettu tältä osin. Finanssivalvonta on vahvistanut sijoitusrahastojen yhteisten sääntöjen muutokset 14.1.2016.

Lisäksi seuraavien erikoissijoitusrahastojen sääntöjä on muutettu siten, että uusi säilytysyhteisö on 1.3.2016 alkaen S-Pankki Oy: LähiTapiola Aasia Tyynimeri, LähiTapiola High Yield, LähiTapiola Japani, LähiTapiola Korko, LähiTapiola Osake ja LähiTapiola Suoja.

Erikoissijoitusrahastojen muuttuneet säännöt on toimitettu Finanssivalvonnalle tiedoksi. Erikoissijoitusrahastojen sääntömuutokset tulevat voimaan 1.3.2016, eivätkä ne edellytä osuudenomistajilta mitään toimenpiteitä tai aiheuta veroseuraamuksia osuudenomistajille.

LähiTapiola-rahastojen uudet säännöt sekä yhteiset säännöt löydät alta:

rahastojen yhteiset säännöt

LähiTapiola Aasia Tyynimeri, LähiTapiola High Yield, LähiTapiola Japani, LähiTapiola Korko, LähiTapiola Osake ja LähiTapiola Suoja

Lisätietoja LähiTapiolan puhelinpalvelusta, puh. (09) 453 8500 arkisin klo 9–17 tai lähimmältä LähiTapiolan toimistolta.