Siirry suoraan sisältöön

S-Laina – hae lainaa ilman vakuuksia monenlaisiin tarpeisiin

Edullista S-Lainaa voit hakea helposti S-mobiilissa ja verkossa etkä tarvitse vakuuksia tai takaajaa. Lainapäätöksen saat jopa saman päivän aikana ja voit hakea lainaa yksin 30 000 euroon saakka kaikkien pankkien pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

HAE LAINAA S-MOBIILISSA

Laske sopiva lainamäärä

Lainalaskurillamme lasket helposti itsellesi sopivan lainamäärän, takaisinmaksuajan sekä kuukausierän suuruuden.

Siirry laskuriin

Tutustu hinnoitteluun

Vakuudeton S-Laina lyhyesti

  • Lainamäärä 5 000–50 000 euroa.
  • Takaisinmaksuaika jopa 12 vuotta.
  • Korko Euribor 3 kk + asiakaskohtainen marginaali 4,50–9,99 %.
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa.
  • Voit hakea lainaa yksin kaikkien pankkien tunnuksilla 30 000 euroon asti.
  • Voit hakea lainaa myös yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin saatte lainan varmemmin.
  • Voit koska tahansa lyhentää luottoa sovittua kuukausierää suuremmalla summalla tai maksaa luoton pois ilman erillisiä kustannuksia.

Hae lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa

S-Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin lainan saa varmemmin. Yli 30 000 euron lainaan edellytetään kaksi hakijaa. Hakijoiden tulee asua samassa taloudessa.

Jos sinulla ja toisella hakijalla on S-Pankin verkkopankkitunnukset, voitte hakea lainaa yhdessä verkkopankissa. Jos toisella hakijalla ei ole verkkopankkitunnuksia, voitte hakea lainaa yhdessä asiakaspalvelupisteellämme.

Katso lähin toimipaikka

Voit hakea lainaa myös asiakaspalvelupisteissämme. Asiakaspalvelupisteissämme voit tunnistautua henkilöllisyystodistuksella tai S-mobiilin tunnistamisella ja puhelinpalvelussa verkkopankkitunnuksilla tai S-mobiilin tunnistamisella. 

  • Olet vähintään 25-vuotias.
  • Sinulla on suomalainen henkilötunnus ja asut vakituisesti Suomessa.
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti eikä sinulla ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä.
  • Sinulla on säännöllisiä työ- tai eläketuloja vähintään 1 200 euroa kuukaudessa.

S-Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin lainan saa varmemmin. Hakijoiden tulee asua samassa taloudessa. Yli 30 000 euron lainaan edellytetään kaksi hakijaa. Voitte hakea lainaa yhdessä verkkopankissa, jos sinulla ja toisella hakijalla on S-Pankin verkkopankkitunnukset. Jos toisella hakijalla ei ole verkkopankkitunnuksia, voitte hakea lainaa yhdessä asiakaspalvelupisteellämme.

Näin helppoa S-Lainan hakeminen on

 1. Hae lainaa sinulle sopivalla tavalla: verkkopankissa, puhelimitse tai asiakaspalvelupisteellämme. Voit hakea lainaa verkkopankissa yksin 30 000 euroon asti. Kun haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, saatte lainan varmemmin. Jos tarvitset lainaa yli 30 000 euroa, hae lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa. Lue lisää 

  Voit hakea yli 20 000 euron lainaa, jos omistat asunnon. Yli 30 000 euron lainan hakemiseksi riittää, että toinen hakijoista omistaa asunnon.
 2. Hakemuksesi saavuttua otamme tarvittaessa sinuun yhteyttä ja pyydämme hakemusta varten lisätietoja tai liitteitä, kuten palkkalaskelman, eläketodistuksen tai verotuspäätöksen.

 3. Kun kaikki on kunnossa, saat lainapäätöksen postitse kotiosoitteeseesi noin kahden viikon kuluessa. Hyväksytystä lainapäätöksestä lähetämme erillisen ilmoituksen tekstiviestillä.

 4. Kun hakemus on hyväksytty, maksamme lainasumman heti hakemuksella ilmoittamallesi S-Pankin tilille. 

S-Laina mahdollistaa vähän isommatkin hankinnat

Vinkit lainaa harkitsevalle

"Lainan ottaminen ei ole merkki huonosta raha-asioiden hoidosta."

Lue mitä on hyvä tietää kulutusluotoista

"Se joka lämmittää ruoan mikrossa, tarvitsee erilaisen keittiön kuin se, joka kokkaa, leipoo ja säilöö."

Keittiöremontti kolmella eri budjetilla

"Lähes joka viidennellä suomalaisella on käytössä pankin kulutusluotto."

Lue kuinka paljon rahasta kannattaa maksaa

"Katsastukseen tuodaan välillä todellisia pommeja."

Selvitä nämä 10 asiaa ennen autokaupantekoa

S-Lainan hinnoittelu

  • Korko: 3 kk:n Euribor *) + asiakaskohtainen marginaali 4,50 %–9,99 %
  • Avausmaksu: 0 euroa
  • Kuukausittainen tilinhoitomaksu: 12,50 euroa/kk

   *) 3 kk:n Euribor on 7/2021 päivitetyn korkotilanteen mukaan -0,540 %. Euribor-korkoja hallinnoi European Money Markets Institute (EMMI). Viitekoron muutos alentaa tai korottaa maksettavaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Korkein mahdollinen todellinen vuosikorko on 13,604 %.

Korkein mahdollinen vuosikorko on laskettu 7/2021 päivitetyn korkotilanteen mukaan 12 kuukauden laina-ajalle ja 5 000 euron S-Lainalle. Se siis muuttuu muun muassa viitekoron muutosten mukaisesti. Koron (3kk Euribor + 9,99 % marginaali) lisäksi todellisen vuosikoron laskennassa on huomioitu tilinhoitomaksu 12,50 euroa/kuukausi ja avauspalkkio 0 euroa. 5 000 euron lainan korkokulut koko 12 kuukauden laina-ajalle olisivat yhteensä 204,04 euroa ja tilinhoitomaksut 150 euroa. Lainan kuukausierä olisi 446,17 euroa, joten kokonaisuudessaan maksaisit luotostasi S-Pankille yhteensä 5 354,04 euroa.

Väliaikaisen korkokaton vaikutus S-Lainan korkoihin

Kuluttajansuojalakia on muutettu tilapäisesti siten, että tiettyjen kuluttajaluottojen perittävä korko voi enimmillään olla 10 %. Sääntely on voimassa 1.1. ̶ 30.9.2021. S-Pankissa korkokatto koskee uusia 1.1.2021 alkaen myönnettyjä S-Lainoja, joiden korkona peritään korkeintaan 9,99 % + 3 kk Euribor-korko. Voit tarkistaa oman asiakaskohtaisen korkosi lainasopimukseltasi. Huomioithan, että S-Lainan korko muuttuu 1.10.2021 sopimuksen mukaiselle tasolle, mikä saattaa johtaa perittävän vuosikoron nousemiseen.

Usein kysyttyä

Ehdot ja asiakirjat

Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20, pe 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Noin 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Etsi lähin toimipaikka

Varmista, että me tavoitamme sinut

Kun yhteystietosi ovat ajan tasalla, saat sähköpostiisi tietoa S-Pankin ja koko S-ryhmän uusista palveluista ja ajankohtaisista asiakasomistajaeduista heti ensimmäisten joukossa.

Päivitä yhteystietosi