Siirry suoraan sisältöön

Asuntolainan lisäpalvelut - lisäturvaa lainallesi


Me S-Pankissa teemme joka päivä töitä sen eteen, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan huomiseen. Olemme täyden palvelun pankki, jonka asiakkaana saat maksutta käyttöösi tilin, S-Etukortti Visan, verkkopankkitunnukset ja S-mobiili -sovelluksen. Asuntolaina-asiakkaanamme sinulle on tarjolla useita eri vaihtoehtoja, joilla voit varautua muuttuviin elämäntilanteisiin.

Ajankohtaista

Asuntolaina ilman toimitusmaksua

S-Pankki tarjoaa uudet asuntolainat ilman toimitusmaksua toistaiseksi. Muutos koskettaa niitä, jotka ottavat uuden asuntolainan omaan käyttöön hankittavan asunnon rahoittamiseen, asunnonvaihtajista ensiasunnon ostajiin. Tämä kattaa myös aiemmin tarjotut ja toistaiseksi toteutumattomat uudet asuntolainat.

Miksi korot nousevat ja miten se vaikuttaa lainanlyhennyksiini?

Huolestuttavatko sinua inflaatio, korkojen nousun jatkuminen ja kohonneet lainanhoitokulut? S-Pankin asiantuntija kertoo koron nousun taustoista ja mitä voit tehdä, jos lainan lyhennyksistä selviytyminen mietityttää.

Lue artikkeli

Asuntolainan siirtäminen S-Pankkiin kannattaa

Vaikka olisit jo löytänyt unelmiesi kodin ja hankkinut asuntolainan toiselta pankilta, voit silti vaihtaa asuntolainaa tarjoavaa pankkia. Asuntolainan siirtäminen S-Pankkiin voi tuoda sinulle huomattavan säästön vuodessa. Asuntolainan vertailussa kannattaa huomioida myös pankkiasioinnin kulut ja S-ryhmään asioinnin keskittämisen hyödyt. S-Pankin asiakkaana saat tilin, kortin ja verkkopankin maksutta. S-Etukortti Visalla voit maksaa ja nostaa käteistä kaikkialla maailmassa sekä kerryttää Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista. Hyödyntämällä sähköisiä kanaviamme asuntolainan siirtäminen on yllättävän vaivatonta!

Lue lisää asuntolainan kilpailuttamisesta

Kuinka suuren lainan tarvitset?

Laske itsellesi sopiva lainamäärä lainalaskuriemme avulla. 

S-Lainan lainalaskuri

Asuntolainalaskuri

Onko sinulla kysyttävää nykyistä lainaasi koskien?

Mietityttääkö sinua lainasi osalta esimerkiksi korkojen nousu, takaisinmaksuaika tai haluatko tehdä muutoksia lainaasi? Löydät alta vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin ja sivun oikeasta alareunasta avautuva virtuaaliavustaja Aulis auttaa sinua kellon ympäri. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, lähetä meille viesti S-mobiilin tai verkkopankin kautta. Laina-asiantuntijamme ottaa sinuun tämän jälkeen yhteyttä mahdollisimman pian.

Yleistä lainoista
Asuntolaina
Opintolaina
S-Laina
Mökkilaina
Lainaturva

S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja​

On tärkeää, että luoton- tai lainanlyhennyksien jälkeen rahaa jää myös muuhun elämiseen. S-Pankki on vastuullinen lainantarjoaja – haluamme olla luottoa myöntäessämme varmoja siitä, että asiakkaamme talous pysyy tasapainossa. ​

Lue lisää vastuullisesta luotonannosta

Heräsikö kysymyksiä?

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–pe klo 9–16 (pvm/mpm). Tarvitset soittaessasi aina verkkopankkitunnuksia tai S-mobiilin tunnistamista

Varaa aika ja tule käymään

Noin 80 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika