Laske sopiva lainamäärä
Lainalaskuriin
Laske sopiva lainamäärä
Lainalaskuriin
Laske sopiva lainamäärä
Lainalaskuriin
Laske sopiva lainamäärä
Lainalaskuriin

Hankintalaina

Rahoitus yli 20 000 euron hankintoihin

S-Pankin hankintalainalla rahoitat hankinnat jotka ylittävät 20 000 euroa, kun sinulla on antaa lainalle vakuus. Voit käyttää lainan vakuutena esimerkiksi asunto- tai sijoitusvarallisuuttasi. Hankintalaina on tarkoitettu suurempiin kertahankintoihin, kuten auton tai veneen hankintaan tai kodin remontointiin.

Jos tarvitset lainaa kesämökkiin tai sijoitusasuntoon, voit tutustua tuotteisiin tarkemmin alla olevista linkeistä:

Tutustu mökkilainaan

Tutustu sijoitusasuntolainaan

Vakuudella edullisemmin

Hankintalainan vakuutena voit käyttää omaisuuttasi, kuten asuntoa, sijoituksia tai muuta varallisuutta. Vakuudellisen lainan etuna on sen edullisempi hinta suhteessa vakuudettomaan kulutusluottoon.

Takaisinmaksu säännöllisillä tuloilla

Voit hakea vakuudellista hankintalainaa, kun lainan määrä on tasapainossa säännöllisten tulojesi kanssa, luottotietosi ovat kunnossa ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti.

Ehdot ja asiakirjat

Usein kysyttyä

Voit hakea lainaa S-Pankista kaikkiin arjen pieniin ja isoihin hankintoihin. Käy tutustumassa eri lainavaihtoehtoihin S-Pankin verkkosivujen Lainat ja luotot -osiossa.

Kyllä voit. Vakuudellinen kulutusluotto on tarkoitettu suurempien, yli 20 000 euron hankintojen rahoittamiseen. 

Kyllä voit. Löydät lainahakemuksen verkkosivuiltamme tai omasta verkkopankistasi kohdasta Luotot -> Hae luottoa. Hakemuksen täyttämiseen tarvitsette tiedot molempien tuloista, varoista ja olemassa olevista lainoista. Heräsikö kysymyksiä? 

Soita meille 010 76 5800

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa ma–to klo 9–20 ja pe klo 9–18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min). Puhelun yhteydessä voit tunnistautua henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai S-mobiilin tunnistamisella.

Varaa aika ja tule käymään

Lähes 100 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta varaamalla ajan toimipaikkaan. Halutessasi voit tulla myös ilman ajanvarausta.

Varaa aika

Etsi lähin toimipaikka