Siirry suoraan sisältöön

Miksi valitsit S-Pankin?

Kiitos että vastaat kyselyymme. Kartoitamme tällä kyselyllä pankin vaihtoon liittyviä seikkoja. Tuloksia hyödynnämme palveluiden kehitykseen, jotta voimme tarjota sinulle ja muille asiakkaille entistä parempia palveluita. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi sadan euron arvoista (100 e) S-ryhmän lahjakorttia. Vastaamiseen kuluu aikaa noin 5 minuuttia. Kysely on avoinna 25.10.2020 asti.
Arvonnan säännöt

S-Pankki käsittelee henkilötietojasi aina tietosuojasäännösten, muun lainsäädännön ja tietosuojaselosteemme mukaisesti. Arvontaa varten jätettyjä yhteystietoja ei yhdistetä vastuksiin. Voit tutustua henkilötietojen käsittelyyn tarkemmin osoitteessa s-pankki.fi/tietosuoja. Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksesta, otathan yhteyttä tutkimuksen koordinaattoriin Laura Parvioon laura.parvio(at)s-pankki.fi

Usein kysytyt kysymykset​

Askarruttaako sinua jokin tuotteisiin tai palveluihin liittyvä asia? Vastauksia kysymyksiisi saatat löytää Usein kysytyt kysymykset -osiostamme. Täydennämme osiotamme jatkuvasti, jotta voit löytää vastauksia yleisimpiin kysymyksiin mahdollisimman helposti.

Katso usein kysytyt kysymykset

 

Varaa aika ja tule käymään

Lähes 100 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta, kun varaat ajan toimipaikkaan. 

Varaa aika

Etsi lähin toimipaikka