Siirry suoraan sisältöön

Muutoksia hinnastoihin ja ehtoihin 1.5.2019

Hinnastomme ja ehtomme muuttuvat joidenkin tuotteiden ja palveluiden osalta 1.5.2019.

Muutokset eivät vaikuta asiakasomistajien päivittäisiin pankkipalveluihin. Tarjoamme osuuskauppojen asiakasomistajille ja heidän perheenjäsenilleen tilin, S-Etukortti Visan, verkkopankkitunnukset ja S-mobiilin jatkossakin maksutta.

Alta voit lukea muutoksista tarkemmin. Jos kaipaat muuta tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, suosittelemme tutustumaan usein kysyttyihin kysymyksiin.

Usein kysyttyä

  • S-Etukortti Visa Creditin ja S-Pankki Visa Creditin paperisen luottolaskun ja suoramaksun uusi hinta on 5 €/lasku (nykyisin 3,50 €/lasku).
  • S-Etukortti Visa Creditin marginaali on jatkossa 7,95 prosenttiyksikköä (nykyisin 6 prosenttiyksikköä).
  • S-Etukortti Visa Creditin ja S-Pankki Visa Creditin korttiehtoihin lisätään maininta siitä, ettei viitekorko voi laskea negatiiviseksi.
  • S-Lainan luottotilinhoitopalkkio on jatkossa 8 €/kk (nykyisin 7 €/kk).
  • Asuntolainan ja muiden vakuudellisten lainojen koron tai lyhennyksen tililtä veloittamisen hinta on jatkossa 2,50 €/veloitus (nykyisin 2,25 €/veloitus).
  • Maksupalveluna maksettavien yksittäisten ja toistuvien maksujen uusi hinta on 3€/kerta (nykyisin 2,50 €/kerta).
  • S-Tilin hinta muille kuin osuuskauppojen asiakasomistajatalouteen kuuluville on jatkossa 10 €/kk (nykyisin 4 €/kk).

Haluamme turvata maksuttomat päivittäiset pankkipalvelut eli tilin, kortin sekä verkko- ja mobiilipankin jatkossakin. Vaikka S-Pankissa päivittäiset pankkipalvelut ovat maksuttomia osuuskauppojen asiakasomistajille, eivät palvelut synny ilmaiseksi. Muun muassa pankkialan kiristyvä sääntely aiheuttaa meille lisäkustannuksia, sillä esimerkiksi järjestelmiä on kehitettävä vaatimusten mukaisesti.

Tarkista ensin e-laskusopimus verkkopankissa Maksut-valikosta E-lasku-kohdasta. Halutessasi voit tilata ilmoituksen saapuneista e-laskuista sähköpostiisi.

Kun olet tarkistanut sopimuksen, voit tilata Visa-laskustasi e-laskun seuraavasti:

 1. Valitse Maksut > E-laskutilaukset > Tilaa uusi e-lasku.
 2. Kirjoita hakukenttään S-Pankki Oy ja paina Etsi.
 3. Valitse aukeavasta listasta kohta, jonka laskutusaihe on VISA-, JOUSTO-, TUOTELUOTTO ja paina Jatka.
 4. Kirjoita Viitenumero-kohtaan Visa-laskullasi tai luoton myöntämisen yhteydessä saamastasi tekstiviestistä näkyvä viitenumero.
 5. Valitse maksutili ja paina Hyväksy.

E-laskun voimaantulo kestää noin viikon. Jos teet tilauksen juuri silloin, kun laskusi on muodostunut, saatat saada vielä yhden paperilaskun tilauksesi jälkeen.

Ei tarvitse. Voit jatkaa palveluiden käyttöä normaaliin tapaan.

Lähetämme muutoksia koskevat viestit ensisijaisesti sähköisenä verkkopankkiin ja tarvittaessa paperipostina kotiosoitteeseen. Jos olet saanut muutoksista viestin verkkopankkiisi, saat meiltä myös erillisen ilmoituksen saapuneesta viestistä joko sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Muistathan kuitenkin, että emme koskaan tiedustele verkossa tai puhelimitse pankkitietojasi kuten tunnuslukua, salasanaa tai korttinumeroa. Voit lukea lisää turvallisesta pankkiasioinnista verkkosivuiltamme.