Gå direkt till innehållet

Börja spara och investera

Tips för att börja spara och investera

Vi tycker att alla ska ha möjlighet att få avkastning på sina pengar. Därför syftar vi till att fondsparande och investeringar ska vara så enkelt och trevligt som möjligt. Funderar du på hur du ska börja investera? Ta del av alternativen, välj det alternativ som passar dig bäst och börja sedan spara. Hos oss hittar du garanterat ett alternativ som tillgodoser dina behov – viktigast är att komma i gång.

Avsnitt med titel Urvalsverktyg

Testa vårt urvalsverktyg och välj den sparform som passar dig bäst

Vill du spara sporadiskt, månatligen eller överföra Bonus till en fond? Vilken risk är du beredd att ta när du investerar och hur stor summa vill du investera? Vårt urvalsverktyg hjälper dig att välja lämpliga investeringsobjekt.

Jag vill investera eller spara

Risk och förväntad avkastning

Investeringsbelopp

Risk/ Avkastning
Avkastning 1 år
Min. investering
Valen gav inga resultat. Pröva på nytt genom att ändra dina val.

Resultaten från fondens väljarverktyg är riktgivande och i dem beaktas inte avgifterna och kostnaderna för produkterna. Resultatet kan inte betraktas som investeringsrådgivning eller investeringsrekommendation, och kunden fattar det slutgiltiga investeringsbeslutet själv. Investeringar – liksom även fondsparande – medför alltid en risk. Även om våra experter sköter dina besparingar aktivt, påverkas besparingarna av fluktuationer på marknaden, mer eller mindre beroende på vilken fond du har valt. Dessutom kan en fonds värde sjunka och investeraren förlora sin ursprungliga investering. Historisk avkastning är därför ingen garanti för framtida avkastning. Kontosparande är ett säkert alternativ om du binder medel för en kort tidsperiod eller när säkerheten är viktigare än avkastningen.

Fonderna förvaltas av S-Banken Fondbolag Ab. S-Banken Abp erbjuder investeringstjänster genom förmedling av order till S-fonder. Fondprospekten finns tillgängliga under länken Läs mer och investera. Den information om olika fonder som ges i urvalsverktyget kan ändras i framtiden. Läs alltid faktablad för investerare innan du fattar investeringsbeslut.

Sparande berör alla

Vi vill möjliggöra en lite mer välbärgad framtid för var och en. Därför har vår avsikt varit att göra det så enkelt och lätt som möjligt för alla att spara. Hos oss hittar du ett alternativ som tillgodoser dina behov, vare sig du vill mikrospara i samband med din dagliga ekonomi, spara i en fond varje månad eller göra en större engångsinsättning. I S-mobil och på webbanken kan du enkelt köpa fonder och följa hur dina investeringar utvecklas.

Alla produkter och tjänster för sparande och investering

Ta också del av S-Bankens olika alternativ för kontosparande

Har du frågor?

Ring oss på 010 76 5810

Vår kundtjänst är öppen må–fr kl. 9–16 (lna/mta). När du ringer ska du alltid ha webbankskoder eller identifiering i S-mobil till hands.

Boka tid hos investeringsexpert

Har du övervägt att investera en större summa, men vill först diskutera olika alternativ med en expert? Boka tid för telefonmöte med vår investeringsexpert.

Boka tid

Säkerställ att vi kan nå dig

När dina kontaktuppgifter är uppdaterade hör du till de första som per e-post får information om S-Bankens och hela S-gruppens nya tjänster och aktuella ägarkundsförmåner.

Uppdatera dina kontaktuppgifter