Gå direkt till innehållet

Undersökning: S-Banken är det mest ansedda varumärket inom finansbranschen för fjärde året i rad

2021-08-25

S-Banken är fortfarande det mest uppskattade varumärket inom finansbranschen bland finländarna, enligt undersökningen Brändien arvostus 2021 (Värdering av varumärken 2021) som genomfördes av Taloustutkimus och Kauppalehti. S-Banken var det mest ansedda varumärket inom finansbranschen i Finland för fjärde gången i rad.

Finländarna uppskattar varumärket S-Banken, vilket framgår av undersökningen Brändien arvostus 2021 (Värdering av varumärken 2021) som genomfördes av Taloustutkimus och Kauppalehti. Enligt undersökningen är S-Banken det mest ansedda varumärket bland bolagen inom finansbranschen i Finland.

S-Banken behåller sin plats som det mest ansedda varumärket inom finansbranschen för fjärde året i rad.

"Det är tack vare ett långsiktigt och målmedvetet arbete som vi har förtjänat finländarnas respekt. Under de senaste åren har S-Banken vuxit till en bank med komplett service för S-gruppens ägarkunder. Allt fler har lärt känna oss bättre och litar på oss som sitt förstahandsval. Jag lovar att vi arbetar hårt för att vara värda förtroendet även i framtiden”, säger S-Bankens verkställande direktör Pekka Ylihurula angående undersökningsresultaten.

Det förtroende som S-Bankens kunder har för sin bank framkom också i en annan undersökning som publicerades i juni enligt vilken S-Banken är det mest innovativa bolaget inom finansbranschen i Finland.

I undersökningen Brändien arvostus 2021 (Värdering av varumärken 2021) utreddes hur finländarna värderar 559 varumärken. Undersökningen genomfördes i februari–maj 2021 och målgruppen var finländare i åldern 15–79 år i Finland, med undantag för Åland.

Mer information om undersökningen (på finska):

Taloustutkimus: Brändien arvostus 2021
Kauppalehti: Vuoden 2021 arvostetuimmat brändit on valittu

Ytterligare information:
Pekka Ylihurula, vd, S-Banken, tfn 010 768 2100, pekka.ylihurula@s-pankki.fi