Siirry suoraan sisältöön

Työpaikkailmoitus: Hallintoasiantuntija, Helsinki

22.4.2024

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin! 

 

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

Haemme hallintoasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen HR-tiimiin Helsinkiin

 

“Monipuoliset työtehtävät ja työpäivien vaihteleva sisältö ovat parasta työssäni — jokainen työpäivä on aidosti erilainen. Erityisesti nautin tiiviistä yhteistyöstä oman tiimimme, koko henkilöstön ja useiden yhteistyökumppaneiden kanssa”, kertoo Minna HR-tiimistä.  

 

Millaista työtä tarjoamme sinulle?

  • Pääset työskentelemään osana energistä HR-tiimiämme, johon kuuluu henkilöstöjohtaja, kaksi HR Partneria, neljä HR-asiantuntijaa sekä hallintoasiantuntija. 

  • Vastaat yhdessä toisen tiimimme hallintoasiantuntijan kanssa tila-asioiden hoitamisesta kaikkien S-Pankki-konsernin tilojen osalta sekä erilaisten toimistopalveluiden sujumisesta ja niiden koordinoinnista yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.  

  • Tehtäviin kuuluu mm. sopimusten tekeminen vuokranantajien ja palveluntarjoajien kanssa tilaajavastuulain mukaisesti, tiloihin liittyvien muutostöiden koordinointi sekä laskujen käsittely. 

  • Vastaat työsuhdepuhelimiin ja postitukseen liittyvien käytännön asioiden hoidosta. 

  • Toimit yrityksen työsuhdeauto- sekä matkustusyhteyshenkilönä.  

  • Vastaat yritysluottokorttien hallinnoinnista sekä ePassin kautta annettavista henkilöstöeduista.

  • Teemme työtä yhdessä, joten saat aina tarvittaessa apua osaavilta kollegoiltasi ja pääset kehittämään HR-yksikön toimintaa yhdessä muun tiimin kanssa. 

 

Mitä toivomme sinulta? 

  • Haemme joukkoomme henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaavista hallinnollisista tehtävistä ja tiloihin liittyvistä käytännön asioiden hoitamisesta.

  • Hallitset kokonaisuuksia ja pystyt pitämään kaikki langat käsissäsi yksityiskohtia unohtamatta. 

  • Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen sekä ratkaisukeskeiseen työskentelyyn. 

  • Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. 

  • Osaat priorisoida tehtäviäsi ja otat vastuuta myös asioiden kehittämisestä. 

  • Nautit käytännönläheisestä ja monipuolisesta työnkuvasta.

 

 

Ison talon edut, pienen talon into 

 

S-Pankki on jo kaksitoista kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankkibrändiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää.  

 

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, joten siksi teemme hybridityötä, jossa yhdistyvät etätyön ja toimistolla työskentelyn parhaat puolet. Lisäksi meillä on mahdollista hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Merja Reinilä torstaina 25.4.2024 klo 15.30–16.30 sekä maanantaina 29.4.2024 klo 14.00–15.00. Tavoitat Merjan numerosta 050 516 7044.

 

Lue meistä lisää

 

Lähetä hakemuksesi 5.5.2024 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, tarkistamme luottotietosi ja yritysyhteytesi.

 

Hae työpaikkaa S-ryhmän urasivuston kautta