Gå direkt till innehållet

Undersökning: S-Banken en av de mest intressanta arbetsgivarna inom finans- och försäkringssektorn

2023-10-20

Jobbsökningstjänsten Duunitori har offentliggjort den årliga listan De mest intressanta arbetsgivarna, en sammanställning av företag som är attraktiva ur de jobbsökandes synvinkel. På listan för detta år är S-Banken en av de mest intressanta företagen inom sin bransch.

Listan bygger på de jobbsökandes aktivitet i jobbsökningstjänsten. Den omfattar företag vars annonser har lästs i tjänsten Duunitori oftast under de senaste tolv månaderna. I jämförelsen profilerade sig S-Banken positivt bland 14 finans- och försäkringsaktörer.

S-Banken är en finländsk bank med komplett service och en del av S-gruppen. Banken tillhandahåller sina kunder ett omfattande utbud av finansiella tjänster och försäkringstjänster, som omfattar lån för bostad och för mindre anskaffningar, spar- och investeringstjänster och diskretionär kapitalförvaltning. Dessutom tillhandahåller S-Banken konto, kort, webbankskoder och mobiltjänster avgiftsfritt till S-gruppens ägarkunder.

”Under de senaste åren har S-Banken vuxit kraftigt, och vi är övertygade om att våra engagerade medarbetare är en av våra största resurser. Våra lediga jobb har väckt stort intresse, vilket denna undersökning också vittnar om. Responsen från de sökande är också ett tecken på positivt intresse. Enligt responsen hör framför allt människonärhet, innovativitet och stabilitet som arbetsgivare till våra starka sidor. Vi är väldigt tagna av den uppmärksamhet som vår rekryteringskommunikation har fått, och vi fortsätter vårt arbete för att erbjuda intressanta karriärmöjligheter”, kommenterar Merja Reinilä, personaldirektör på S-Banken.

Läs mer

Presskontakter:
S-Bankens kommunikation, tfn 010 767 9300, viestinta@s-pankki.fi