Gå direkt till innehållet

S-Banken donerar medlen för julhälsningar till förmån för barn och unga

2023-12-15

Barns och ungas välbefinnande ligger många varmt om hjärtat – så är fallet även denna jul. S-Banken donerar de pengar som reserverats för julhälsningar till Rädda Barnen rf. 

S-Banken donerar även detta år de pengar som reserverats för julhälsningar till Rädda Barnen rf:s julinsamling.

De insamlade medlen används bland annat för livsmedelshjälp till mindre bemedlade familjer, för att stödja barns studier och fritidsintressen och för att erbjuda stödpersoner, stödfamiljer och samtalsstöd till familjer samt barn som riskerar marginalisering.

Vi på S-Banken känner ett starkt ansvar för samhällsfrågor och det är också viktigt för oss att stödja barns välbefinnande. Vi är stolta över att vi kan stödja Rädda Barnen rf:s viktiga arbete och vi tror att varje gärning har betydelse för att bygga upp en framtid för barn och unga”, säger S-Bankens verkställande direktör Riikka Laine-Tolonen.

Rädda Barnen rf grundades 1922 och är en politiskt och religiöst obunden medborgarorganisation, som stöder särskilt barn som lever i svåra förhållanden. Vi strävar efter att främja genomförandet av barnets rättigheter i Finland och i världen.