Gå direkt till innehållet

Aktuell information om inverkan av strejker på Ägarkundtjänst och S-Banken-servicepunkterna

2023-11-16

Servicefacket PAM har anmält om strejker på flera olika orter. De eventuella strejker kan ha lokala påverkningar på Ägarkundtjänst och S-Banken-servicepunkternas tjänster och öppettider. Läs mer nedan om inverkan av strejkåtgärder på olika orter. Strejker varar vanligtvis i en dag. Vi beklagar de eventuella olägenheter som strejker medför.

Inverkan av strejker på Ägarkundtjänst och S-Banken-servicepunkterna

På detta uppdaterande meddelande ger vi aktuell information om inverkan av strejker på våra serviceställen. Strejker varar vanligtvis i en dag. Vi meddelar om de avvikande öppettiderna på vår webbplats och på serviceställena.

Om du har en bokad tid till en Ägarkundtjänst och S-Banken-servicepunkt som påverkas av strejkåtgärder tar vi kontakt för att komma överens om en ny tid.

Aktuell situation idag

  • Inga aktuella avvikkelser idag.

Tidigare strejker

Dessa serviceställen betjänar dig återigen normalt. Vänligen kontrollera öppettider på vår webbplats på sidan Serviceställen.

  • På torsdag den 16 november var Ägarkundtjänst och S-Banken-servicepunkten i Prisma Pieksämäki stängt.
  • På onsdag den 15 november var Ägarkundtjänst och S-Banken-servicepunkten i Prisma Länsi-Pori i Björneborg stängt.
  • På onsdag den 15 november var Ägarkundtjänst och S-Banken-servicepunkten i Prisma Mikkola Pori i Björneborg stängt.
  • På tisdag den 14 november var Ägarkundtjänst och S-Banken-servicepunkten i Prisma Liisanlehto i Vasa stängt.
  • På tisdag den 14 november betjänade Ägarkundtjänst och S-Banken-servicepunkten i Prisma Hyllykallio i Seinäjoki normal trots strejken.

Så här kan du sköta dina bankärenden när strejken pågår

Under strejken rekommenderar vi att du sköter dina bankärenden i S-mobil och på S-Bankens webbank. Frågor gällande din ägarkundsrelation kan du även sköta på S-kanava via S-användarkontot. Med S-Förmånskort Visa kan du göra kontantuttag och -insättningar i kassorna på de av S-gruppens verksamhetsställen som har öppet, och även automaterna är tillgängliga på normalt sätt.

Om dina webbankskoder är låsta kan du låsa upp dem genom att besöka ditt närmaste kundtjänstställe. Kom ihåg att ta med ett giltigt pass eller identitetskort. Du kan kontrollera ditt närmaste kundtjänstställe på vår webbplats på sidan Serviceställen. Kundtjänstställenas öppettider kommer att uppdateras under torsdagen.

Hitta ditt närmaste kundtjänstställe
Läs mer om S-mobil och webbanken
Läs mer om webbankskoder