Gå direkt till innehållet

S-gruppens nya produktbegränsade presentkort är en utmärkt gåva exempelvis till ungdomar

2021-10-20

S-gruppen förnyar sina presentkort. Med de nya produktbegränsade presentkorten går det inte att köpa tobak eller alkohol, vilket innebär att de är en utmärkt gåva exempelvis till ungdomar eller som lotterivinst till en okänd mottagare. Alla motiv har uppdaterats och presentkorten finns nu med olika nya, fräscha motiv.

S-gruppens presentkort är bekanta för många finländare. Det går att betala med korten på S-gruppens samtliga verksamhetsställen i Finland. Presentkorten kan användas i varuhusen och matbutikerna samt på Sokos Hotels och Radisson Blu. Presentkorten fungerar även som betalningsmedel i alla restauranger och kaféer som hör till S-gruppen.

”S-gruppens presentkort är mycket populära, eftersom de kan användas på många olika sätt över hela Finland. Även många företag och föreningar föredrar presentkort framför produktgåvor”, säger Marketta Lundell, produktgruppchef för kort på S-Banken.

I mitten av oktober utökas utbudet av presentkort. Med de nya produktbegränsade presentkorten går det inte att köpa tobaks- eller alkoholprodukter. Produktbegränsade presentkort fungerar som betalningsmedel endast i S-gruppens dagligvarubutiker, dvs. till exempel på Alepa, Sale, S-market, Prisma och Sokos.

”Produktbegränsade presentkort är en efterlängtad nyhet. De är en utmärkt gåva exempelvis till ungdomar eller som lotterivinst, då man inte vet i förväg vem mottagaren är”, säger Lundell.

De produktbegränsade presentkorten möjliggör också att man i välgörenhetskampanjer kan donera presentkort uttryckligen avsedda för mat till mindre bemedlade. Till exempel för insamlingen Jul i sinnet och andra insamlingar som S-gruppens markethandel stöder har man tidigare varit tvungen att låta trycka separata papperspresentkort inom ramen för insamlingstillståndet. Enligt Lundell underlättar förnyelsen det ytterst viktiga välgörenhetsarbetet till exempel inför julen.

S-gruppens presentkort har även fått nytt utseende. Den nya korten är av vertikal modell, som S-Förmånskort Visa. De nya motiven efterliknar presentpapper i både granna och mer dämpade färger. Korten ser därför faktiskt ut som presenter, precis som namnet säger. Senare i höst lanseras även presentkort med ett nytt julmotiv.

Givaren kan ladda kortet med ett gåvobelopp på 10–150 euro och själv välja önskat motiv. Presentkorten gäller i 24 månader från köptillfället och mottagaren kan använda hela beloppet på kortet på en gång eller fördela det över flera köp. Presentkort säljs bland annat i kassorna på Prisma, Sokos, S-market, Alepa och Sale. Kort med nya motiv börjar säljas vartefter under hösten. Företag kan även beställa större antal presentkort på webbplatsen s-lahjakortti.fi/sv.

Läs mer s-lahjakortti.fi/sv

Mer information:
S-Pankin viestintä, +358 50 573 5855, viestinta@s-pankki.fi