Gå direkt till innehållet

Donation från S-Banken för välbefinnande i mindre bemedlade barnfamiljer

2021-12-14

Barns och ungas välbefinnande ligger många varmt om hjärtat – så är fallet även denna jul. S-Bankens Förmögenhetsförvaltning donerar de pengar som reserverats för julhälsningar till Rädda Barnen rf.

S-Bankens Förmögenhetsförvaltning stöder Rädda Barnen rf:s verksamhet för att öka välbefinnandet i mindre bemedlade barnfamiljer under julen 2021.

”Vårt beslut om att stödja Rädda Barnen rf:s verksamhet är en del av ett naturligt kontinuum. Vi har målmedvetet försökt främja barns och ungas välbefinnande genom olika åtgärder. Vi har till exempel stött Rädda Barnen rf:s verksamhet redan i flera år”, säger Hanna Porkka, verkställande direktörens ställföreträdare och direktör för Förmögenhetsförvaltning på S-Banken.

Förmögenhetsförvaltningen ansvarar för att tillhandahålla kapitalförvaltningstjänster, hantera kundrelationer och utveckla affärsverksamheten inom S-Banken-koncernen. Affärsverksamheten tillhandahåller spar- och investeringstjänster för privatkunder, private banking-tjänster och tjänster för institutionella investerare.