Gå direkt till innehållet

S-Förmånskort Visa blir allt mångsidigare och säkrare

2016-03-21

S-Förmånskort Visa är ett förmånligt och mångsidigt betalkort som du kan betala inköp med i Finland, utomlands och på internet. Vi arbetar hela tiden med att ta fram nya egenskaper på kortet som ska göra din vardag enklare.

I februari lanserade vi mobiltankning som första i Finland. När du tankar på ABC-stationerna kan du nu sitta bekvämt i bilen och betala för drivmedlet med S-mobil, där du har registrerat uppgifterna om S-Förmånskort Visa. Inget annat betalkort i Finland har denna egenskap.

Tisdagen den 29 mars inför vi nya och flexiblare säkerhetsgränser på S-Förmånskort Visa. Snart kan du utöver en kontantuttagsgräns ställa in en gräns för inköp och webbetalningar per dygn och ange ett geografiskt område som motsvarar användningen.

Säkerhetsgränser minskar risken för missbruk

De nya säkerhetsgränserna gör S-Förmånskort Visa ännu tryggare att använda. Även om brottslingar kopierar ditt kort, kan de inte använda det för betalningar som överskrider gränserna. Med den geografiska begränsningen kan du förhindra användning av kortet till exempel utanför Finland. Om du aldrig rör dig utanför Kervo, varför ska då ditt kort gå att använda i Afrika?

Det kostar ingenting att ändra gränserna

Från och med den 29 mars ser du säkerhetsgränserna i webbanken och S-mobil. Där kan du också enkelt och utan kostnad ändra dem så ofta som det behövs. Du kan till exempel ändra på den geografiska begränsningen under en utlandsresa. Du kan också ändra säkerhetsgränserna genom att ringa S-Bankens kundtjänst eller besöka bankens kundtjänstställe.