Gå direkt till innehållet

Nu kan du också tanka med S-mobil

2016-03-16

S-Banken gör det enklare att tanka genom att erbjuda sina kunder möjlighet till mobiltankning på ABC-stationerna i Finland. Du behöver inte längre ute i kylan söka efter betalkortet, eftersom du nu kan betala tankningen med appen S-mobil inne i din varma bil. Du behöver endast en smarttelefon där du har registrerat uppgifterna om S-Förmånskort Visa i S-mobil.

Se videon om mobiltankningen på ABC-stationerna (på finska)

Det går enklare att tanka bilen nu när S-mobil, en internationellt prisbelönt app, har fått en ny egenskap. Nu kan du också tanka med S-mobil på ABC. Appen känner igen vilken ABC-station din bil finns på, och det enda du behöver göra är att välja pump i appen och tanka. Betalningen sker automatiskt från ditt betalkort. Du behöver klicka på din mobil endast tre gånger för att tanka.

– Vid ABC-mobiltankning har du ett skede färre vid tankningen, eftersom du inte behöver använda betalkortet i automaten längre. Vi på S-Banken vill underlätta finländarnas vardag helt konkret. Därför har vi nu gjort tankningen på ABC enklast i världen, säger S-Bankens vd Pekka Ylihurula. 

Appen är internationellt unik. Det finns ingen annan app i världen som på motsvarande sätt kombinerar köp, betalningar och bankärenden.

– ABC-mobiltankning är en del av vår framtidsvision om en lättare vardag, och S-gruppens unika modell gör den möjlig, säger Ylihurula.

Till en början kan du använda ABC-mobiltankning på HOK-Elantos följande fem ABC-stationer i huvudstadsregionen: ABC Deli i Kånala, ABC Deli på Mechelingatan, ABC Automat i Gamlas, ABC Automat i Otnäs och ABC Deli i Norra Hagalund. ABC-mobiltankning utvidgas stegvis till andra ABC-stationer i Finland.

S-mobil finns redan i över 600 000 finländares mobiltelefoner och pekplattor. En uppgradering av S-mobil, som innehåller ABC-mobiltankning, har lanserats i App Store och kan laddas ned i iPhone-enheter. Senast i sommar är det möjligt att använda ABC-mobiltankning även i Android- och Windows-telefoner. Vid uppgraderingen har S-mobil fått en helt ny ABC-flik med tankningsfunktion.

På ABC-fliken kan du också följa upp bränsleförbrukningen för din bil. På så sätt är det samtidigt enklare att sköta ekonomin med det nya betalningssättet. Mobilbetalningar är ett säkert sätt att betala. Det är enkelt att spärra tjänsten om din telefon förkommer.

Alla som använder S-Förmånskort Visa kan använda appen för mobiltankning. Betalkortet är avgiftsfritt för S-gruppens samtliga ägarkunder.

Ladda ned S-mobil