Siirry suoraan sisältöön

Palkittua pankkipalvelua

Toimintamme perustana on aina asiakkaidemme luottamus meitä kohtaan. Haluamme olla asiakkaillemme paras pankki, jonka kanssa raha-asioiden hoito on helppoa ja mutkatonta. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen ja hankintojen rahoittamiseen.

Haluamme myös tarjota työntekijöillemme tasa-arvoisen, joustavan ja palkitsevan työympäristön. Uskomme, että kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

Työmme on huomioitu useilla eri tunnustuksilla, joista voit lukea lisää tältä sivulta.

 

Suomen vastuullisin pankki

Suomalaiset äänestivät S-Pankin Suomen vastuullisimmaksi pankiksi jo kymmenennen kerran peräkkäin vuosittaisessa Sustainable Brand Index -tutkimuksessa. Sustainable Brand Index on Euroopan laajin vastuullisuustutkimus, jossa vastaajat arvioivat eri aloja edustavia brändejä sen mukaan, kuinka vastuullisina niitä pitävät.

Lue lisää Sustainable Brand Index -tutkimuksesta

Tutustu vastuulliseen sijoittamiseen

Suomen finanssialan yhtiöiden arvostetuin brändi

Taloustutkimuksen ja Kauppalehden Brändien arvostus 2022 -tutkimuksen mukaan S-Pankki on Suomessa toimivien finanssialan yhtiöiden arvostetuin brändi. S-Pankki pitää hallussaan arvostetuimman finanssialan brändin paikkaa jo viidennen kerran peräkkäin.

Lue lisää Brändien arvostus -tutkimuksesta

Uskollisimmat asiakkaat

Asiakkuusmarkkinointiliiton (ASML) Asiakkuusindeksi-tutkimuksessa selvitetään yritysten asiakasuskollisuutta ja asiakaskokemusta. S-Pankilla on ollut tutkitusti Suomen uskollisimmat asiakkaat ensimmäistä kertaa jo vuonna 2013. S-Pankilla on myös paras asiakaskokemus pankeista.

Lue lisää Asiakkuusindeksi-tutkimuksesta

Tule asiakkaaksi täyden palvelun S-Pankkiin

Finanssialan vahvin maine

T-Median finanssialan yrityksiin keskittyvän Luottamus&Maine-tutkimuksen mukaan finanssialan maineikkain organisaatio on S-Pankki. Korkeimmat arviot S-Pankki sai talouden, tuotteiden ja palveluiden sekä työnantajuuden osa-alueista.

Lue lisää Luottamus&Maine-tutkimuksesta

Tasa-arvoinen

S-Pankissa tehty pitkäjänteinen työ henkilöstön tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden eteen palkittiin Ammattiliitto Pron vuosittaisella tasa-arvopalkinnolla marraskuussa 2021. Kiitosta sai muun muassa S-Pankin muokatun työn malli, jonka tavoitteena on tukea työntekijöiden työssä jatkamisen mahdollisuuksia työkyvyn heikentyessä.

Lue lisää Ammattiliitto Pron palkinnosta

Innostava työpaikka

S-Pankki on saavutti Suomen innostavimmat työpaikat 2021 -tunnustuksen, joka myönnetään vuosittain Eezy Flown People Power -henkilöstötutkimuksessa parhaat tulokset saavuttaneille yrityksille. Tunnustus kertoo henkilöstön omistautuneisuudesta sekä yrityksen toiminnan pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä.

Lue lisää People Power -tutkimuksesta

Tutustu S-Pankkiin työnantajana

 

Finanssialan innovatiivisin yhtiö Suomessa

S-Pankki on suomalaisen finanssialan innovatiivisin yhtiö ja yksi Suomen kymmenestä innovatiivisimmasta yhtiöstä Hanken Svenska handelshögskolanin tutkimuksen mukaan. Helsingin ruotsinkielisen kauppakorkeakoulun tekemä Finnish Innovation Index -tutkimus mittaa, miten innovatiivisina ja houkuttelevina kuluttajat pitävät yhtiöitä omien kokemustensa perusteella.

Lue lisää Finnish Innovation Index -tutkimuksesta

Tyytyväisimmät asiakkaat

S-Pankin asiakkaat ovat kaikkein tyytyväisimpiä pankkiinsa kokonaisuudessaan. Tieto käy ilmi luottovertailuyhtiön Sortterin teettämästä Tyytyväisyys ja luottamus pankkien palveluihin -tutkimuksesta, jonka on toteuttanut Taloustutkimus. Kyseessä on kolmas vuosi, kun S-Pankki pitää hallussaan vertailun kärkisijaa. Tutkimuksen perusteella S-Pankilla on myös uskollisimmat asiakkaat ja pankki arvioidaan alan vastuullisimmaksi toimijaksi.

Lue lisää tutkimuksesta