Siirry suoraan sisältöön

Puheluhinnasto

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun numeron ja puheluhinnaston löydät Yhteystiedot-sivulta.

Pankkitunnusten ja korttien sulkupalvelut

Pankkitunnusten ja korttien sulkupalveluiden numerot ja puheluhinnastot löydät Yhteystiedot-sivulta kohdasta Sulkupalvelut.

010-alkuinen yritysnumero

Soittaminen 010-alkuiseen numeroon maksaa sen verran kuin liittymäsopimuksesi hinnastossa on määritelty. Lankapuhelimesta soitettaessasi sinulta veloitetaan paikallisverkkomaksu (pvm). Matkapuhelimesta soitettaessasi sinulta veloitetaan matkapuhelinmaksu (mpm).

09-alkuinen lankanumero

Soittaminen 09-alkuiseen numeroon maksaa sen verran kuin liittymäsopimuksesi hinnastossa on määritelty. Lankapuhelimesta soitettaessasi sinulta veloitetaan paikallisverkkomaksu (pvm). Matkapuhelimesta soitettaessasi sinulta veloitetaan matkapuhelinmaksu (mpm).

Matkapuhelinnumero

Soittaminen matkapuhelinnumeroon maksaa sen verran kuin liittymäsopimuksesi hinnastossa on määritelty. Lankapuhelimesta soitettaessasi sinulta veloitetaan paikallisverkkomaksu (pvm) Matkapuhelimesta soitettaessasi sinulta veloitetaan matkapuhelinmaksu (mpm). Lisätietoa matkaviestinverkkojen suuntanumeroista löydät liikenne- ja viestintävirasto Traficomin sivuilta.

Puhelut ulkomailta

Soittaessasi Suomen ulkopuolelta liittymäsi palveluntarjoaja voi periä soitosta lisämaksua. Ulkomaanpuheluiden hinnaston saat operaattoriltasi.