Siirry suoraan sisältöön

Hyvinvoiva henkilöstö

S-Pankki on nuori ja innokas pankkimaailman haastaja. Tämä asenne heijastuu myös henkilöstöömme – voit siis unohtaa turhan jäykistelyn. Haluamme olla reilu työnantaja, joka yhdistää ison talon edut ja pienen talon innon. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työnkuvaan. Työntekijämme saavat reilusti vastuuta kehittäessään toimintaa ja palveluita yli kolmelle miljoonalle S-Pankin asiakkaalle.

S-Pankin tavoitteiden saavuttaminen ei olisi mahdollista ilman sitoutuneita ja osaavia työntekijöitä, joten pidämme koulutuksella henkilöstömme aina ajan hermolla. Ymmärrämme myös, että työ on vain osa elämää ja kannustamme kokonaisvaltaiseen työn ja hyvän elämän yhdistämiseen.

Näin me toimimme

  • Pidämme huolta henkilöstöstämme: Työsuhteet S-Pankissa ovat pääasiassa vakituisia ja kokoaikaisia.
  • Seuraamme työntekijöidemme tyytyväisyyttä ja työhyvinvointia: Vuoden 2022 henkilöstökyselyssä tulokset olivat hyvällä tasolla ja tulos oli Suomen asiantuntijanormia selvästi korkeampi.
  • S-Pankissa työn ja muun elämän yhdistäminen onnistuu hyvin: Vuoden 2022 aikana perhevapailla  oli 59 henkilöä ja vuoden lopussa opintovapaalla 9 henkilöä.