Siirry suoraan sisältöön

Suomen vastuullisin pankki

Me S-Pankissa haluamme olla mukana rakentamassa parempaa huomista. Emme mittaa ihmisen arvoa lompakon paksuudella vaan pyrimme toimimaan aina reilusti. Tarjoamme yli kolmelle miljoonalle asiakkaallemme mahdollisuuden tehdä vastuullisia valintoja ja pidämme hyvää huolta myös henkilöstöstämme.

S-Pankki on täysin suomalainen pankki, jonka juuret ulottuvat yli sadan vuoden taakse, osuuskauppojen säästökassojen aikaan. Säästökassat perustettiin aikanaan osuuskauppojen jäsenten taloudenpidon tukemiseksi. Vastuullisuus on siten luonnollisesti kaiken toimintamme ytimessä.

Teemme edelleen töitä sen eteen, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan tulevaisuuteen. Osana S-ryhmää jaamme saman osuustoiminnallisen arvopohjan eli uskomme, että yhdessä olemme vahvempia. Tavoitteemme on tuottaa palveluillamme S-ryhmän asiakasomistajille ylivoimaista helppoutta ja hyötyä.

Tunnustuksena tehdystä työstä suomalaiset ovat äänestäneet S-Pankin jo yhdeksänä vuonna peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi pankiksi Pohjoismaiden laajimmassa kestävän kehityksen brändivertailussa, Sustainable Brand Indexissä.

Lue lisää vastuullisuustyöstämme S-Pankin vuosikertomuksista

Lue S-Pankin Varallisuudenhoitoliiketoiminnan vastuullisen sijoittamisen raportti 2020 (PDF, 618 kt)

Lue Kiinteistörahastojen vastuullisen sijoittamisen raportti 2020 (PDF, 4,5 Mt)