Siirry suoraan sisältöön

Vastuullisuus S-Pankissa

Me S-Pankissa haluamme olla mukana rakentamassa parempaa huomista. Emme mittaa ihmisen arvoa lompakon paksuudella vaan pyrimme toimimaan aina reilusti. Tarjoamme yli kolmelle miljoonalle asiakkaallemme mahdollisuuden tehdä vastuullisia valintoja ja pidämme hyvää huolta myös henkilöstöstämme.

S-Pankki on täysin suomalainen pankki, jonka juuret ulottuvat yli sadan vuoden taakse, osuuskauppojen säästökassojen aikaan. Säästökassat perustettiin aikanaan osuuskauppojen jäsenten taloudenpidon tukemiseksi. Vastuullisuus on siten luonnollisesti kaiken toimintamme ytimessä.

Teemme edelleen töitä sen eteen, että jokaisella olisi mahdollisuus vähän rahakkaampaan tulevaisuuteen. Osana S-ryhmää jaamme saman osuustoiminnallisen arvopohjan eli uskomme, että yhdessä olemme vahvempia. Tavoitteemme on tuottaa palveluillamme S-ryhmän asiakasomistajille ylivoimaista helppoutta ja hyötyä.

Suomen vastuullisin Pankki

 

Tunnustuksena tehdystä vastuullisuustyöstä suomalaiset ovat äänestäneet S-Pankin jo kymmenenä vuonna peräkkäin Suomen vastuullisimmaksi pankiksi Pohjoismaiden laajimmassa kestävän kehityksen brändivertailussa, Sustainable Brand Indexissä.

Lue lisää vastuullisuustyöstämme S-Pankin vuosikertomuksista

Lue lisää vastuullisesta sijoittamisesta S-Pankissa