Gå direkt till innehållet
Allmänt om sparande och investering

Hur tecknar/köper jag fonder?

Du kan köpa fonder på webbanken och i S-mobil. Du kan köpa specialplaceringsfonder i S-mobil, om din investerarinformation är i kraft. Du kan fylla i informationen på S-Bankens webbank genom att välja Inställningar > Egna uppgifter > Investerarinformation.

Vi har samlat alla tillgängliga fonder på sidan Alla fonder som finns på fliken Besparingar och placeringar på webbanken. På den sidan kan du köpa fonder, följa fondernas värdeutveckling och ta del av material om fonderna. Du kan också köpa nya fonder under Placeringar i S-mobil. Dessutom kan du följa upp din fondportfölj och göra extra insättningar i fonder du redan äger.

Du kan också köpa fonder genom att ringa vår kundtjänst. Se till att ha dina webbankskoder eller identifiering med S-mobil till hands för att kunna identifiera dig under samtalet.

Vi vill möjliggöra en mer välbärgad morgondag för alla oberoende av hur stort investeringskapitalet är. På S-Banken har du tillgång till fyra fastighetsfonder, nämligen de nya specialplaceringsfonderna S-Banken Tomt och S-Banken Fastighet samt S-Banken Bostad och S-Banken Skog via vilka du kan investera i fastigheter – enkelt och förmånligt även med en liten summa.  Du kan teckna dessa fonder på S-Bankens webbank eller i S-mobil fyra gånger om året, minimiinvesteringen är 200 euro.