Gå direkt till innehållet

Med Google Pay kan du smidigt betala inköp med Android-telefon

Aktivera Google Pay i S-mobil och betala smidigt dina inköp med telefonen. Dessutom kan du med ett digitalt S-Förmånskort registrera Bonus som samlats i S-gruppens verksamhetsställen. Google Pay är ett enkelt, snabbt och säkert sätt att betala inköp, eftersom du med appen kan använda praktisk kontaktlös betalning på samma sätt som vid kortköp.

Så här aktiverar du Google Pay

I avsnittet Kort i S-mobil går det enklast att ansluta ett S-Förmånskort Visa till Google Pay. Vid behov kan du också lägga till kortet genom att lämna kortuppgifter i appen Google Wallet och sedan fullborda anslutningen i S-mobil. Med tanke på enkelhet rekommenderar vi att du lägger till kortet i S-mobil.

Aktivera Google Pay i S-mobil

  1. Välj det kort som du vill ansluta till Google Pay genom att klicka på Bank > Kort i S-mobil. 
  2. Klicka på Lägg till i G Pay som finns nedanför uppgifterna om det valda kortet. Om det valda kortet är ett kombinationskort, ska du också välja om du vill ansluta debit-egenskapen eller kredit-egenskapen till tjänsten.
  3. Identifiera dig med S-mobil.
  4. Godkänn villkoren för användning av S-Bankens respektive Googles tjänst.
  5. Du får ett meddelande när ditt kort har lagts till i Google Pay.

Så här betalar du med Google Pay

 1. I S-gruppens butiker och ABC:s restauranger ska du först använda det digitala S-Förmånskortet för att registrera Bonus.
 2. En Google Pay-betalning aktiveras automatiskt när du blippar enheten mot terminalen vid köpet.
 3. Om telefonen begär en ytterligare bekräftelse, ska du bekräfta köpet med kod i S-mobil, fingeravtryck eller ansiktsigenkänning. 
 4. Håll telefonen mot terminalen tills betalningen har lyckats.

Bonus och förmåner – alltid nära till hands

Aktivera också ditt S-Förmånskort i S-mobil. Så samlas Bonus även på köp med Google Pay och du behöver inte nödvändigtvis använda kortet i kassan.

Läs mer på S-kanava

Vanliga frågor