Gå direkt till innehållet

S-Bankens bostadslån efterfrågade – nya anställda rekryteras runt om i Finland

2021-11-09

Efterfrågan på S-Bankens bostadslån är fortsatt stor. För att även framöver kunna garantera en smidig kundservice rekryterar S-Banken på flera orter nya anställda som ska förverkliga finländares drömmar.

 

S-Banken rekryterar nya experter på bostadslån, dvs. S-Bankirer, som ska förverkliga finländares drömmar vid livets största anskaffningar.

”Bostadshandeln har varit livlig och allt fler ägarkunder känner S-Banken som bank som ger komplett service och där det också lönar sig att ansöka om bostadslån. Därför kan vi erbjuda jobb till många nya experter på krediter med säkerhet runt om i Finland”, säger Markus Lahtinen, försäljningsdirektör på S-Banken, glatt.

Låneexperter söks till fasta anställningar i huvudstadsregionen, Åbo, Tammerfors och Uleåborg. De sökande bör ha erfarenhet av krediter med säkerhet och framför allt av försäljningsuppgifter.

”Vi erbjuder ett intressant arbete med resultatansvar i låneförsäljningen. Dessutom är vårt syfte att garantera att våra kunder också ska ha tillgång till alla nödvändiga tjänster för dagliga bankärenden samt sparande och investering. Hos oss är det möjligt att vara med i den smidiga verksamheten i en bank i utveckling samt i ett team som syftar till att lyckas tillsammans”, säger Lahtinen.

S-Banken har för nionde gången utsetts till Finlands mest ansvarsfulla bank (Sustainable Brand Index). För S-Banken innebär ansvar även att banken visar omsorg om sina anställda. S-Banken är en del av S-gruppen som erbjuder ett stort företags unika resurser och möjligheter. Dessutom erbjuder S-Banken omfattande personalförmåner, bland annat banktjänster till personalpris och köpförmåner på S-gruppens verksamhetsställen.