Gå direkt till innehållet

Vi sörjer för ditt dataskydd

2018-05-25

Europeiska Unionens gemensamma dataskyddsförordning GDPR (General Data Protection Regulation) trädde i kraft i dag den 25 maj 2018. Förordningen förbättrar skyddet av dina personuppgifter och din integritet: den ökar transparensen vid behandling av personuppgifter och harmoniserar bestämmelserna i alla EU-länder.

Vi på S-Banken respekterar ditt integritetsskydd. Därför är det viktigt för oss att du enkelt får transparent och lättfattlig information om hur dina personuppgifter behandlas. I och med dataskyddsförordningen ger vi dig mer detaljerad information om hur vi behandlar dina personuppgifter, hur vi samlar in uppgifter om dig och varför. Vi ger dig också anvisningar om hur du kan utöva dina rättigheter gällande dina uppgifter.

Vi har samlat all information om behandling av personuppgifter på vår webbplats i avsnittet Dataskydd, som du kan ta del av via denna länk.

Du behöver inte vidta några åtgärder med anledning av förordningen. Ändringen påverkar inte heller de tjänster som du använder eller priserna på dem.