Gå direkt till innehållet

Var femte finländare har redan gröna Visa

2012-04-04

S-Bankens S-Förmånskort Visa finns redan i var femte finländares plånbok. S-Banken, som varit verksam i fyra och ett halvt år, beviljade det miljonte S-Förmånskortet Visa i slutet av mars.

S-Banken var först i hela Europa med att lansera Credit/Debit-kombinationskorten. De nya korten med debitegenskap ersatte de tidigare bankkorten, vilket möjliggjorde betalning direkt från bankkontot utomlands. När chipkorten infördes blev betalningen dessutom betydligt säkrare.

– Ägarkunderna i S-gruppen har verkligen tagit till sig Visa-betalegenskapen på det bekanta, gröna S-Förmånskortet. På kort tid har S-Banken blivit en av de tre största aktörerna som beviljar Visa-kort i Finland. Detta har varit möjligt tack vare S-Bankens omfattande nätverk av verksamhetsställen som stöds av den välfungerande verksamheten i regionhandelslagen, säger Pekka Ylihurula, verkställande direktör för S-Banken.

S-Förmånskortet Visa fungerar som betalningsmedel överallt, men de kunder som koncentrerar sina inköp till S-gruppen kan sköta allt med ett enda kort: både betalning och intjäning av Bonus. Utöver Bonus belönas den som använder S-Förmånskortet Visa på S-gruppens verksamhetsställen med en betalningssättsförmån på 0,5 procent.