Gå direkt till innehållet

S-Bankens OS-resa piggade upp anhörigvårdarens vardag

2012-09-07

S-Banken arrangerade under våren en tävling där det som pris lottades ut fyra resor till sommar-OS i London. Raija, en av de lyckliga vinnarna, åkte i augusti till London tillsammans med sin dotter Hillevi och fick njuta av den enastående OS-atmosfären. Raijas vardag är arbetsam, eftersom hon verkar som anhörigvårdare för sin make. OS-resan piggade upp hennes vardag.

Vinnarens dotter Hillevi kom efter resan ihåg S-Banken med ett meddelande, som visade att resan faktiskt vanns av en någon som verkligen var i behov av den.

– Et stort tack från både min mamma och mig för en oförglömlig resa. Resan var verkligen speciell för min mamma. Mina föräldrar har alltid varit stora sportentusiaster och som ett ungt par satt de sommaren 1952 på läktarna och följde med OS i Helsingfors, berättar Hillevi.

Denna gång fick Hillevi chansen att följa med sin mamma och själv uppleva de olympiska spelen.

– Jag var mycket liten vid tidpunkten för OS i Helsingfors och blev lämnad hos mina morföräldrar. Men nu fick jag chansen att följa med, eftersom min pappa av hälsoskäl inte kunde delta. Mamma fick nu uppleva de olympiska spelen om igen, 60 år senare. Pappa följde ivrigt med tävlingen hemma i Finland.

Visa Teamet tog väl hand om Raija och Hillevi. Allt fungerade som planerat.

Vi på S-Banken är glada att resan var oförglömlig för vinnarna. Vi väntar redan på de följande olympiska spelen!

Förutom Raija och Hillevi åkte också tre andra vinnare till London med sina resekumpaner.